Alex Bogdan, amenințări la adresa lui Giani Kiriță, după plecarea din junglă: „Am plecat din cauza lui. O să iasă foarte rău”

Data publicării:
Alex Bogdan, Giani Kiriță - Sunt celebru, scoate-ma de aici!
Descriere foto: Alex Bogdan, Giani Kiriță - Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Alex Bogdan spune adevărul despre plecarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Actorul ar fi renunțat la competiție după o discuție cu Giani Kiriță. 

Alex Bogdan a fost invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a dezvăluit adevăratul motiv care l-a făcut să strige „Sunt Celebru, scoate-mă de aici”. Deși inițial a afirmat că dorul de iubita sa i-ar fi grăbit plecarea, adevărul ar fi, de fapt, o discuție pe care ar fi avut-o cu Giani Kiriță. 

„Deci tarantulele, șerpii, crabii, șobolanii, toate animalele nu o să muște din tine. Cei mai periculoși care vor să muște din tine sunt colegii din tabără. Șerpii, hienele, Giani Kiriță! Eu dacă mă văd cu Giani Kiriță pe stradă în București o să iasă foarte rău. Ascultați la mine! Vorbesc foarte serios! Dacă trece pe lângă mine în București ar face bine să treacă de partea cealaltă.

Când o să iasă din junglă, sună-l și spune-i că Alex Bogdan îl cheamă la Măruță să avem o discuție pe care nu am apucat să o avem acolo pentru că am plecat din cauza lui”, a marturisit Alex Bogdan în platoul emisiunii „La Măruță”

 

Alex Bogdan nu a mai rezistat presiunii din junglă și a strigat: „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Alex Bogdan a decis să își încheie aventura în junglă, după trei săptămâni de conviețuit cu alte celebrități. 

”Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez. Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate și nu am știut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat! Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus acesta în cadrul emisiunii.

Mai mult, actorul a plecat acasă cu gândul să își ceară iubita în căsătorie.


„Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile și mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget, îl iau din aeroport. Da, o să o cer de nevastă. Și după mă apuc de treabă. Simt că am stat trei ani degeaba. ”, a declarat el.

Ulterior, într-un interviu pentru Viva, Alex Bogdan a dezvăluit că motivul principal pentru care a decis să plece acasă ar fi dostul de iubita sa, Cătălina, care i-a și devenit logodnică, imediat după revenirea în România.

„Mi-a lipsit liniștea oferită de omul cu care îmi trăiesc viața de trei ani jumate. În rest, cu telefonul eu nu prea am o relație stabilă. Nu mai sunt extrem de activ pe rețelele de socializare pentru că, în momentul ăsta din viața mea, caut altceva. Deci de telefon m-am lipsit cu plăcere. Legat de priorități, mi-am setat să văd cât pot să duc. M-am obișnuit foarte repede cu lipsurile, provin dintr-un orășel mic, nu am avut totul pe tavă, mi-am dedicat toată copilăria și adolescența atletismului, sunt învățat și obișnuit cu sacrificiile. În timpul facultății am stat 5 ani în cămin, sunt obișnuit și cu gândacii, deci n-au fost probleme”, a dezvăluit Alex Bogdan pentru Viva.

În timpul probelor din junglă, unii telespectatori au speculat că între actor și colega sa Ruxi ar fi fost o oarecare apropiere. Acesta a ținut să clarifice faptul că nu a existat niciun moment în care pentru el să existe o apropiere de o altă femeie decât logodnica sa. 

„Emisiunea se numește „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', nu „Big Brother' și nici „Insula iubirii'. Nu a existat nicio apropiere de genul la care vă referiți. Sunt logodit cu Cătălina Mihai, pe care o iubesc cu toți porii mei și cu care vreau să îmi fac o familie mare și frumoasă. Este singura femeie cu care eu o să mă apropii, atâta timp cât voi mai trăi”, a mai spus acesta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel