Giani Kiriță, mărturisiri cutremurătoare despre infectarea cu COVID: „Eram rău, când ești rău, simți că nu mai ai nicio scăpare"

Data publicării:
Giani Kiriță, sursa instagram
Descriere foto: Giani Kiriță, sursa instagram

Giani Kiriță a fost infectat cu Covid-19 și a trecut prin clipe dificile. Fostul fotbalist nu a dorit să vorbească despre experiența sa până acum.

Invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, Giani Kiriță sa vorbit pentru prima dată despre experiența sa cu noul coronavirus. Fostul fotbalist a fost internat în spital și a dus o bătălie grea. 

„Nu îmi găseau tratamentul medicii, mereu făceam temperatură mare la primele ore, schimbam 7 tricouri. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre asta, zic în premieră. Eram rău, când ești rău, simți că nu mai ai nicio scăpare", a declarat Giani Kiriță șa PRO TV.


Deși este fost sportiv și are foarte mare grijă de sănătatea sa, Giani spune că a făcut o formă destul de gravă a bolii și că a avut momente în care nu putea respira. Mai mult, el spune că l-a ajutat foarte mult faptul că este o persoană optimistă. 

"Fac sport 5 zile pe săptămână, fac sală, tenis, orice e nevoie și am fost rău. Mi-am sunat un prieten psiholog, l-am întrebat ce să fac, nu puteam să respir. El m-a liniștit, mi-a spus că viața e frumoasă, sunt multe care m-au făcut să trec peste. Când îmi era rău, o strigam pe doamna asistentă, mai făceam glume.

Am fost încurajat foarte mult. În sinea mea, eram optimist, nu vedeam că s-a tăiat firul, dar mai venea câte o imagine neagră.”

Iubita sa l-a îngrijit

Vedeta spune că în acele clipe grele, găndul său a stat la copiii și la familia sa. El a fost îngrijit de iubita sa, și ea pozitiv Covid, dar cu o formă ușoară. 


La copii m-am gândit, la soră, la tot ce înseamnă familie. Da, sunt într-o relație. Ea era cu mine, dar a fost mai bine, avea doar dureri de cap. Știi cum e, când ești rău, parcă nu mai vezi nicio ieșire.

Eu nu mă duc în zona asta, că te leagă că ai stat 2 săptămâni în spital. Eu am alte principii de viață.

De Revelion am fost la o bibliotecă renumită din București, am plecat ultimul, am citit 2 cărți. Am zis că trebuie să îmi trăiesc viața la maxim, să mă apuc de citit”, a mai zis el.

 

Nu i-a spus mamei sale cât de gravă era starea lui


Vedeta spune că e foarte fericit că a sărbătorit Crăciunul alături de familia sa, mai ales după episodul Covid. Eu nu i-a spus mamei sale cât de grav bolnav a fost, pentru a o proteja. 

„Crăciunul l-am făcut în familie, la mama, ca în fiecare an. Dorm, îmi face patul, îmi aduce mâncare. Dorm în camera mea, nu am lăsat-o să o schimbe.

Vreau să păstrăm tradiția, i-am zis că nu vreau să facem altceva, să păstrăm casa părintească în care am crescut. Sunt emoționat total când vorbesc de familie. Duritatea era în teren, așa am fost educat.

Nu exist fără glume, fără caterincă. Am avut un moment de semi-depresie după ce am făcut Covid și am stat în spital. Când ai masca pe față, te gândești la tot ce este tragic și se poate întâmpla în viața ta.

Simți că ești prea tânăr, viața e lungă și nu trebuie să ne oprească un virus. Nu i-am spus mamei că am fost rău, îi spuneam că nu puteam să vorbesc. 8 zile nu am scăpat de febră, am stat pe perfuzii", a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel