Ghimbirul, un ingredient minune pentru tratamentul acneei

Data publicării:
Beneficiile ghimbirului, sursa pixabay/ autor Couleur
Descriere foto: Beneficiile ghimbirului, sursa pixabay/ autor Couleur

Ghimbirul are numeroase proprietăți benefice. Acest condiment îmbunătățește digestia, elimină greața, întărește sistemul imunitar și vindecă acneea.

Acneea poate apărea la orice vârstă și în orice perioadă a anului. Indiferent de ce a cauzat erupția cutanată, vrei să scapi de ea cât mai curând posibil.

Inflamația și erupțiile pe față pot vorbi despre probleme interne. De exemplu, despre bolile  glandei tiroide, ale stomacului, ale ficatului sau ale intestinelor. Cauza poate fi o alergie la alimente sau plante. Insuficiența hormonală contribuie și ea la apariția acneei.

Natura acneei pe față poate fi virală, care se tratează cu medicamente antivirale sau microbiană, care se tratează cu terapia antimicrobiană. În acest din urmă caz, te vor ajuta nu doar pastilele și unguentele vor ajuta, ci și un remediu natural minunat - ghimbirul. Poți face din ghimbir măști, tonice și exfoliante.

Ghimbirul are următoarele proprietăți:

- tonifică pielea,

- suprimă flora microbiană,

- are efect antiseptic,

- este un excelent antioxidant,

- întinerește pielea.

Loțiunea, tonicul, masca de față cu ghimbir îndepărtează substanțele toxice de pe piele, îmbunătățește microcirculația, previne formarea ridurilor fine, tratează furunculele, rănile și ameliorează acneea.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel