Ghidul complet pentru înțelegerea semnificației spirituale a zilei 11/11

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Ziua de 11 noiembrie este una considerată una specială din punct de vedere spiritual. 

Oamenilor le place să se uite la ceasuri și să spună: „Este 11:11, pune-ți o dorință”. Dar a spune o dorință la 11:11 are rădăcini în numerologie, unde fiecare număr are propriul său sens metafizic. Și ce este chiar mai semnificativ decât ora 11:11 a.m./p.m. în a unsprezecea zi a celei de-a unsprezecea luni a anului, respectiv 11 noiembrie?

Semnificația 11/11 în numerologie

În numerologie, majoritatea numerelor sunt însumate până ajungem la un număr cu o singură cifră, cu excepția „numerelor principale”, cum ar fi 11, 22 și 33 – care sunt considerate a fi deosebit de semnificative. 

Numărul Maestru 11: Asta înseamnă că acei născuți sub influența numărului 11 au tendința de a duce spiritualitatea la un nivel maxim.

În plus, Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, a declarat pentru Astrosens: “Cifra 2 reprezintă emoțiile care sunt prezente în viața noastră în diverse forme, de la muzică, apă, cuvinte, până la relații (cu mama) și trăiri propriu-zise. Toate acestea interacționează între ele, astfel că, fiți conștienți de ce anume “consumați”.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel