Gheorghe Zamfir a împlinit 81 de ani. Unde locuiește acum artistul împreună cu soția sa

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gheorghe Zamfir, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gheorghe Zamfir, instagram

Gheorge Zamfir își sărbătorește ziua de naștere. Marele artist a împlinit frumoasa vârstă de 81 de ani. 

Gheorghe Zamfir a împlinit 81 de ani. Marele artist s-a născut pe data de 6 aprilie 1941, în Găești, Județul Dâmbovița. De-a lungul timpului, acesta a reușit să cucerească aplauzele întregii planete. Gheorghe Zamfir a fost cel care a schimbat forma, construcția și tehnica naiului, lărgindu-i considerabil paleta de interpretare. El a introdus naiul în toate stilurile și genurile muzicale, revoluționând sunetul la scară universală și aducând naiul în atenția publicului modern.

În anul 1994 s-a căsătorit cu Marie Noelle, de care a divorțat în 2010. În anul 2015 s-a recăsătorit cu Nicoleta Beca, solistă de muzică populară, care este cu 44 de ani mai tânără decât el.

Unde locuiește Gheorghe Zamfir și soția sa

Gheorghe Zamfir își divinizează soția cu 44 de ani mai tânără. Maestrul naiului românesc susține că fără aceasta, el nu ar fi ajuns la 81 de ani. Cei doi se înțeleg de minune, iar Nicoleta îi face zilele mai însorite artistului. Chiar dacă relația lor a început cu stângul, chiar în perioada în care Gheorghe Zamfir era în plin proces de divorț cu fosta soție franțuzoaică, căsnicia lor este foarte bine sudată și sunt fericiți împreună. 

„Este trimisă de Dumnezeu pentru mine. I-a spus Dumnezeu: "Du-te lângă el, mângâie-l, oblojește-l, tratează-l, urmărește-i somnul, pașii". Dacă nu ar fi fost ea, eu nu aș fi fost astăzi așa cum sunt, la 80 de ani. Am impresia că ea este aici într-o viață de misionară, ca Măicuța Tereza. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Să îi dea Dumnezeu sănătate că dacă ar avea țara 100.000 ca ea s-ar transforma în îngeri și în porumbei albi și ar pluti deasupra spațiului țării înfrumusețându-i viața și lumina",  declara artistul la TVR 1.

Potrivit WOWBIZ, Gheorghe Zamfir locuiește alături de soția sa într-o vilă  pe care a construit-o în Găești, orașul său natal. Construcția are două etaje, mansardă și este formată din două corpuri. De asemenea, mare artist dispune și de o grădină imensă, relatează sursa citată mai sus. 

Citește și: Maria Dragomiroiu, secretele sale de îngrijire. Artista are mare grijă de felul în care arată: „Asta înseamnă un efort și niște bănuți”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel