Maria Dragomiroiu, secretele sale de îngrijire. Artista are mare grijă de felul în care arată: „Asta înseamnă un efort și niște bănuți”

Data publicării:
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Maria Dragomiroiu, sursa foto Facebook

Maria Dragomiroiu a dezvăluit decretele sale de îngrijire. Interpreta de muzică populară are mare grijă de felul în care arată.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La vârsta de 66 de ani, artista arată impecabil. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că interpreta de muzică populară are mare grijă de felul în care arată și cum se prezintă în fața publicului. Îndrăgita artistă merge la tratamente, se spală cu apă și săpun pe față și se dă cu creme pe bază de miere și lăptișor de matcă. De asemenea, artista își vopsește singură părul și îl tunde de două ori pe an. 

Maria Dragomiroiu: “Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți”

Artista consideră că este foarte important ca artist cum te prezinți în fața oamenilor, motiv pentru care investește bani în imaginea ei și în felul în care arată. Cu toate astea, Maria Dragomiroiu recunoaște faptul că adevărata frumusețe vine din interior. 

”Mă dau cu o cremă grasă, pentru că eu am pielea uscată, mă ține. Le folosesc pe cele românești, pe bază de lăptișor de matcă. Lumea te vrea așa cum te știe, nu e ca și când lucrezi oriunde altundeva. E adevărat că totul vine din interior. În primul rând contează cum ești pe dinăuntru.

Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți, pentru că mai merg și la câte un tratament. Într-o companie lași motoarele, aici nu se poate. Cu cât trece timpul, trebuie să rămâi în competiție. Lumea vrea altceva, se schimbă și trebuie să ții pasul, să muncești. Să nu te îngrași… Să rămâi așa cum te știu oamenii. Arta cere sacrificii”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru FANATIK.

Maria Dragomiroiu își vopsește părul singură

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Maria Dragomiroiu se mândrește cu podoaba capilară. Părul vedetei are lungimea de un metru. Deși mulți ar crede că artista merge la saloanele de înfrumusețare pentru a avea grijă de el, ei bine lucrurile nu stau așa. Maria Dragomiroiu a declarat că își vopsește singură părul și îl tunde de două ori pe an, pe unde apucă. 

”Mă vopsesc singură de o viață! Și cum mă vopsesc? În 5 minute. Atâta îmi ia mie, în rest stau 15 minute cu vopseaua pe păr și apoi mă spăl normal cu balsam și șampon. De tăiat îl tai pe unde apuc, la New York, la televiziune în București… Îmi tai părul cam de două ori pe an câte 10 centimetri”, susține artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel