Gestul suprem făcut de Alex Bodi pentru Ema Uta. Make-up artista a rămas uimită: „Mamă, mamă, e superb” / Foto

Data publicării:
Alex Bodi și Ema Uta, foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi și Ema Uta, foto Instagram

Alex Bodi a făcut un gest suprem de iubire pentru Ema Uta! Filmulețul a ajuns pe Instagram.

Ema Uta și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și jumătate. La începutul acestei luni, pe 1 aprilie, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe make-up artistă, în timp ce luau cina în vacanța din Maldive, la un restaurant cu vedere la mare.

Chiar dacă relația lor a avut de suferit de-a lungul timpul din cauza numeroaselor despărțiri și împăcări, de fiecare dată s-au întors unul în brațele celuilalt. Pentru a-i arăta cât de mult o iubește pe logodnica sa, Alex Bodi a făcut un gest suprem. Afaceristul și-a tatuaj chipul make-up artistei pe corp, la vedere, mai exact în zona coastelor.

Aflați într-o nouă vacanță exotică, în Cambodgia, Ema Uta a postat un videoclip cu logodnicul ei și a ținut să le arate urmăritorilor tatuajul cu chipul său. Desenul înfățișeazăm de fapt, două chipuri. Jumătate este al make-up artistei, iar cealaltă jumătate a unui leu, semnul zodiacal al Emei Uta.

„Pe cine ascunzi aici? Ia, să văd. Cine e leoaica asta? Mamă, mamă, mamă, ce ochi are. E superb. E cel mai frumos tatuaj al tau”, a spus Ema Uta.

Te-ar putea interesa și: Vlad Gherman s-a întâlnit cu Cristina Ciobănașu, la trei săptămâni după ce s-a căsătorit cu Oana Moșneagu: „Dragostea se face-n minim doi”

Alex Bodi, declaraţii emoţionante despre cum a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta

Alex Bodi a fost invitat recent în cadrul podcastului realizat de Bursucu a dezvăluit cum a decurs cererea în căsătorie. Chiar dacă a vrut să aibă parte de o cerere inedită în Maldive, afaceristul și-a dat seama că a uitat inelul de logodnă acasă. I-a cerut unui prieten să-i aducă bijuteria și astfel a rezolvat imediat problema. Afaceristul a mărturisit că a fost pentru prima dată în viață când a simțit să facă acest pas, chiar dacă a mai fost căsătorit în trecut cu Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean.

„E prima dată când am făcut asta pentru că am simțit că trebuie făcut și în decorul respectiv, îmi doream de mult să fac pasul ăsta. Mi-am dorit asta, dar nu pot să zic că am plănuit-o, am și uitat inelul acasă. Mi-am dat seama a doua zi, iar la resortul în care eram nu ne dădea voie să dăm un foc cu artificii și a trebuit să mergem la un alt resort, ea nu înțelegea, au fost și niște tensiuni, dar până la urmă a înțeles.

A trebuit să caut apoi un prieten care să-mi aducă rapid inelul și a venit cineva. Ea nu înțelegea de ce i-am zis că plecăm la restaurant pe plajă și brusc s-a schimbat tot planul, tot decorul. Ea credea că poate o cere prietenul meu pe fata aceea. A fost frumos, chiar merită, altfel nu făceam pasul. De multe ori nu e bine să lauzi, dar Ema e o femei super din toate punctele de vedere, eu m-am lovit de zeci de situații, am cunoscut multe femei, dar cel mai mult contează liniștea pe care mi-o oferă. Să existe încredere, femeia să fie capabilă să te înțeleagă, să-ți dea un sfat. E independentă, sensibilă, iubăreață”, a declarat Alex Bodi, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Alina Bădic horoscop 28 aprilie - 4 mai 2024. Zodia care are șansa extraordinară de a intra pe o linie de destin foarte favorabilă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel