Gestul neașteptat pe care Tudor Chirilă l-a făcut pentru Mircea Solcanu: „Am vrut să țip”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Acasa La Maruta
Descriere foto: Captură video: YouTube/Acasa La Maruta

Mircea Solcanu a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, unde a vorbit despre gestul pe care Tudor Chirilă l-a făcut în urmă cu mai bine de 10 ani pentru el.

În anul 2012, Mircea Solcanu a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa. Se afla în avion în momentul în care a simțit o durere de cap, care s-a amplificat. Ulterior, el a simțit o mare durere în ureche, care i s-a înfundat. Fosta vedetă de la Acasă TV a mers la medic abia după o lună. Atunci avea să afle că are o tumoare pe creier. 

Gestul neașteptat făcut de Tudor Chirilă pentru Mircea Solcanu: „Am vrut să țip”

Pentru a îndepărta tumoarea, Mircea Solcanu a mers singur în Veneția să se opereze. Când s-a trezit din intervenție, fostul coleg de platou al lui Cabral l-a văzut lângă el pe Tudor Chirilă. Invitat în podcastul realizat de Cătălin Măruță, fosta vedetă de la Acasă TV a mărturisit că gestul făcut de artist l-a impresionat profund, mai ales că nu se cunoșteau personal și nu îl văzuse niciodată față în față. Mai mult, credea că este sub efectul anesteziei și că nu este real ce vede.

„Când m-am trezit din operație m-au dus în camera mea și stăteam întins, că mă durea capul. De unde stăteam eu în pat vedeam ușa de la coridorul de la intrare în spital. La un moment dat, îl văd pe Vlad Voiculescu că intră și după el intră Tudor Chirilă. Am crezut că încă sunt anesteziat. Eu până atunci nu m-am văzut niciodată în viața mea cu Tudor Chirilă. Nu ne știam, dar știam că e artist. El probabil știa că sunt ăla de la televizor, dar nu ne văzusem în viața asta”, a mărturisit Mircea Solcanu.

Te-ar putea interesa și: Povestea cutremurătoare a lui Mircea Solcanu. Cum a aflat că are o tumoare pe creier: „Acela fost momentul în care s-a întâmplat”

„M-am dus cu el într-un loc special unde puteai să vorbești și tot nu îmi venea să cred că  venit Tudor Chirilă la mine”

După ce a realizat că totul este real, Mircea Solcanu a fost profund impresionat de gestul lui Tudor Chirilă. Artistul i-a explicat că se afla la Viena și, după ce a aflat de operație, a venit să-l viziteze. Cei doi au mers într-o zonă specială a spitalului pentru a vorbi, iar fosta vedetă de la Acasă TV tot nu putea să creadă că Tudor Chirilă a venit la spital special pentru el. 

„După mi-am dat seama că e pe bune și zic «Băi frate, ce mi-au pus de îl văd pe Tudor Chirilă?». El a zis «Mă aflam la Viena și am aflat că te-ai operat și am venit să te văd». Am vrut să țip pe holul spitalului «Băi, la mine a venit Tudor Chirilă la spital!». Deja nu mă mai durea nicio operație, deși nu trecuseră 24 de ore de la operație. M-am dus cu el într-un loc special unde puteai să vorbești și tot nu îmi venea să cred că  venit Tudor Chirilă la mine la spital, la Viena.

Am plecat eu singur, dar a venit Tudor Chirilă la mine la spital! El era prieten cu Vlad Voiculescu și așa a ajuns la mine la spital. A contat enorm că a venit. Am stat 10 zile în spital, dar la Viena să stai atât e considerat mult. În weekend mi-au zis să plec de acolo, că «nu e sănătos să stați într-un spital în weekend. Mai bine vă luați undeva, o cazare și relaxați-vă, deconectați-vă». Le-am zis că eu nu plec de acolo neoperat”, a mai spus Mircea Solcanu.

Te-ar putea interesa și: Mircea Solcanu a trăit cu 4 lei pe zi, dar acum se simte cel mai fericit: „Toate trec!”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel