Cristina Cioran, o nouă confruntare cu fostul iubit, Alex Dobrescu: „Vreau ordin de restricție și brățară la picior pentru el”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Astăzi, 23 aprilie, Cristina Cioran va avea un nou apel cu fostul iubit, Alex Dobrescu, după ce zilele trecute acesta ar fi urmărit-o pe mama fetiței lui la un eveniment la care era prezentă și ar fi amenințat-o.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se află în mijlocul unui adevărat scandal de ceva timp, iar războiul pare că nu se mai termină. Actrița a mărturisit recent că a fost urmărită și amenințată de fostul partener de viață la un eveniment la care era prezentă. Acesta este și motivul pentru care vedeta cere acum prelungirea ordinului de protecție.

Cristina Cioran va avea un nou apel cu fostul iubit, Alex Dobrescu: „Vreau ordin de restricție și brățară la picior pentru el”

Invitată la emsiunea „Xtra Night Show”, Cristina Cioran a mărturisit că tatăl fetiței sale i-a dat în acea zi nici mai mult, nici mai puțin de 480 de mesaje. Ulterior, după ce a postat pe pagina sa de Instagram unde se află, Alex Dobrescu ar fi ajuns în doar 10 minute la ea, cu toate că știa că este la un eveniment în care se aflau copii și era prezentă atât Poliția Locală, cât și Jandarmeria. 

„Toată lumea știe că eu lucrez de 20 de ani cu Primăria Municipiului București prin ARCUB. Noi am început proiectul «Străzi Deschise», un proiect foarte frumos. În acest weekend am fost în sectorul 2, unde am avut un eveniment cu copii, părinți, teatru pentru copii, caricaturi, jocuri interactive, Biblioteca Metropolitană, deci ceva pentru copii. El m-a căutat pe Calea Victoriei, pentru că mi-a dat 480 de mesaje date duminică dimineață. La ora 17:00 am postat pe Instagram unde sunt, pentru a promova evenimentul. Mesajele sunt și de mine și de rău «Te iubesc», «Te urăsc», «Ești mișto», «Nu ești mișto», «O să-ți dau», «N-o să-ți dau», «O să-ți iau», «Nu o să-ți iau». Mesajele erau schimbătoare de la un minut la altul. M-am trezit că în 10 minute de când am postat acel story de la eveniment, el a venit acolo.

De aceea vreau ordin de restricție și brățară la picior pentru domnul, să nu mai vină unde sunt. A demonstrat, din nou, că nu nu-l interesează restricțiile. Știa că sunt cu Poliția Locală, cu Jandarmeria, aveam și firmă de pază. Știa toate astea. A venit să provoace, s-a uitat la minte, mi-a făcut nișe semne. Distanța era foarte mică și l-am rugat să plece, i-am făcut și o poză”, a spus Cristina Cioran la „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Joseph au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment: „Vom avea 500 de invitați”

„Sunt cu inima strânsă, orice chestie care e legată de copil îți dă un stres anume”

Actrița a mărturisit că astăzi, 23 aprilie, va avea loc apelul pentru prelungirea ordinului de restricție și speră ca de această dată, să obțină o decizie în favoarea ei.

„Știu că marți se va face dreptate pentru fiica mea. Vom avea apelul. Sunt cu inima strânsă, orice chestie care e legată de copil îți dă un stres anume. Urmează apelul, adică prelungirea ordinului de restricție, stabilirea domiciliului copilului, am cerut să-i pună sistem de monitorizare, tocmai pentru că mă caută prin oraș. Eu am încredere în justiție, echipa mea e super. Știu că va fi bine, doar că mă simt nesigură, pentru că e vorba de copilaș. Eu eram tanc dacă nu era vorba de ea. Eu nu-mi pot lăsa copilul cu el, în acel apartament. A postat pe Instagram droguri, în casa aceea. Eu nu-mi pot lăsa copilul acolo. El nu are un  domiciliu stabil nicăieri. Eu nu pot permite ca fetița mea să intre într-un apartament unde se întâmplă așa ceva”, a mai declarat Cristina Cioran.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel