Gestul disperat făcut de Oana Lis! Soția lui Viorel Lis vinde urgent lucrurile din casă: „N-am părinți, rude la care să sun”

Data publicării:
Sursa foto: Viorel și Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorel și Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis este disperată. Soția lui Viorel Lis le-a transmis urmăritorilor ei că își vinde obiectele din casă pentru a face rost de bani.

Oana Lis traversează o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis și nu își mai poate permite să plătească tratamentele costisitoare. Soția lui Viorel Lis nu știe la ce soluție să mai recurgă pentru a face rost de bani, motiv pentru care le-a transmis urmăritorilor ei din mediul online că și-ar dori să vândă lucrurile din casă pentru a face față cheltuielilor. 

Soția lui Viorel Lis vinde urgent lucrurile din casă

Oana Lis a apelat la ajutorul oamenilor prin intermediul rețelelor de socializare. Pe pagina sa de Facebook, aceasta a postat un mesaj în care le-a cerut urmăritorilor să îi ofere idei despre ce obiecte ar fi interesați să achiziționeze.

„Am nevoie sa mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați-mi niște idei please cu ce să mai vând”, a scris Oana Lis, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

„Dacă nu aveam nevoie pentru ceva chiar foarte important nu mă umileam online”

Postarea a strâns peste 200 de comentarii. Internauții i-au dat idei, însă unii au făcut și glume, considerând că postarea este una deplasată. Cu toate acestea, Oana Lis a ținut însă să precizeze că: „Să știți că dacă nu aveam nevoie pentru ceva chiar foarte important nu mă umileam online”.

Te-ar putea interesa și: Jador și-a cunoscut viitoarea soacră. După întâlnire, mama Oanei Ciocan a întrebat de artist: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine” / VIDEO

„N-am părinți, rude la care să sun, să cer un ajutor, o vorbă bună”

După scurt timp, soția lui Viorel Lis a mărturisit că nu a reușit să vândă nimic. „Încă n-am făcut nici un ban, n-am vândut nimic. Dar v-am citit comentariile și vă mulțumesc ca sunteți aici cu mine. Jur, n-am părinți, rude la care să sun, să cer un ajutor, o vorbă bună, sinceră. Așa că voi mi-ați fost aproape de multe ori la greu, de pe Facebook, exact așa. Vă iubesc”, a transmis Oana Lis în mediul online.

O persoană a încurajat-o să pună un număr de cont, iar cei care-și doresc vor trimite bani pentru a o ajuta. „Oana Lis fără rușine, dacă ai nevoie de bani pentru ceva urgent poți pune un număr de cont și se vor oferi multe persoane sa doneze! Sincer, mie îmi place mult de tine, te admir, iar pe unii frustrați ignoră-i -simplu! În această situație cu domnul Lis clar că nu te poți angaja și trebuie să ai grija de el!”, a transmis un internaut.

„Mulțumesc. Chiar mi-e jenă...uff”, a răspuns Oana Lis.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel