Gestul controversat făcut de Roxen în noul ei videoclip. Declarații șocante făcute de artistă: „Simt că sunt băiat în corp de fată”

Data actualizării: | Data publicării:

Roxen a lansat o nouă piesă, iar videoclipul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Cum a fost surprinsă artista?

Roxen, reprezentanta Româniai la Eurovision, a șocat pe toată lumea cu ultimul ei videoclip muzical. Gestul făcut de tânăra artistă a confirmat declarațiile făcute de artistă în urmă cu doar câteva săptămâni. 


Roxen și-a deschis sufletul și a dezvăluit un aspect important din viața ei. Artista a declarat că este o persoană non-binară. Vedeta le-a mărturisit fanilor de pe TikTok că simte asta încă de la vârstă fragedă. 


„De când eram mică, simt că sunt băiat în corp de fată. Imaginează-ți că trebuia să merg la concursuri și erau toate rochițele, trebuia să mă îmbrac în rochie și era ceva horror pentru mine sau orele pierdute în mall. În viața mea anterioară chiar am fost băiat. Sincer tot timpul am crezut și am simțit că sunt un băiat în corp de fată. Mama își dorea foarte mult fată. A aflat că sunt băiat și a fost tristă și s-a rugat mult să fiu fată și cred că și-a pus amprenta. Și am rămas tot băiat, dar în corp de fată”, a spus Roxen pe TikTok. 


În ultimul ei videoclip muzical, aceasta apare sărutându-se cu foc cu o altă fată din videoclip. Fanii nu știu dacă acest gest vine în confirmarea celor spuse de artistă sau este doar o strategie de marketing la mijloc.

 

 
Roxen suferă de o boală incurabilă: „Din păcate sunt în ultimul stadiu”


Roxen a primit o veste cruntă la vârsta de doar 14 ani, atunci când medicii i-au spus că suferă de boala Lyme, o afecțiune provocată de căpușe. Chiar dacă se străduie să țină totul sub control, artista le-a dezvăluit fanilor că se află în ultimul stadiu. 


„Sunt trei stadii, eu din păcate sunt în ultimul stadiu, am aflat la 14 ani. Nu prea am ce să fac, doar să țin sub control, dar mă descurc destul de bine”, a spus Roxen pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Daniel Pavel a dezvăluit motivul despărțirii de logodnica sa: „Ea a pus stop. Acum nu văd nimic prin norul ăsta nimic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel