Daniel Pavel a dezvăluit motivul despărțirii de logodnica sa: „Ea a pus stop. Acum nu văd nimic prin norul ăsta nimic”

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Pavel și Marina, sursa foto Instagram
Descriere foto: Daniel Pavel și Marina, sursa foto Instagram

Daniel Pavel și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de cea care urma să îi devină soție. 

Daniel Pavel trece prin clipe grele după ce logodnica sa a decis că este mai bine pentru amândoi să ia pe drumuri separate. Cei doi se iubeau de șapte ani și urmau să ajungă în fața altarului, după ce prezentatorul de la Survivor România o ceruse în căsătorie. 


Vestea că relația celor doi a ajuns la final a venit ca un trăsnet pentru cei care le urmăreau povestea de dragoste. Imediat după venirea din Republica Dominicană, Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie la Viena. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se despartă. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul TV pe pagina lui de Instagram. 


După o relație de șapte ani și trei cereri în căsătorie, Daniel Pavel a primit vestea despărțirii ca un glonț. Simțeau amândoi că nu mai este la fel ca la început, dar au încercat să se regăsească și să regleze lucrurile. Din păcate, nimic nu a mai fost posibil. 


Invitat în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Daniel Pavel și-a deschis sufletul și a vorbit despre despățirea de cea care i-a fost alături în ultimii șapte ani. 


„Ea a spus stop! E decizia ei. (...)


Sunt în faza de șantier acum! Sunt șapte amar de ani în care am fost unul după altul, de când ea a venit după mine și eu am venit după ea. Am cunoscut-o într-o bibliotecă.


Mă gândesc cum să depășesc momentul, să supraviețuiesc, să mă ajustez la noua realitate. Poate există fericire și în povestea asta. (...)


Acum nu văd prin norul ăsta nimic. Mă simt ca o capră prinsă cu capul într-o găleată.


Oamenii care suferă nu sunt victime. Am nevoie de o mână care să mă ajute să trec de acest nor”, a spus Daniel Pavel la Kanal D.

 

Citește și: Ce diagnostic a primit Oana Roman din partea medicilor după ce s-a simțit rău mai multe zile la rând: „Trebuie să reiau tratamentul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel