Cher, apariție spectaculoasă, la 76 de ani. Artista a defilat la Săptămâna Modei de la Paris

Data publicării:

Cher a defilat într-o salopetă extrem de spectaculoasă, la Săptămâna Modei de la Paris.

Cher pare că dă timpul înapoi, pe măsură ce înaintează în vârstă. Legendara cântăreață și actriță premiată cu Oscar, în vârstă de 76 de ani, a arătat mai tânără ca niciodată într-o apariție surpriză la Săptămâna Modei de la Paris, pășind pe podium pentru finalul show-ului Balmain de primăvară/vară 2023.

Cher a optat pentru un look întunecat, o salopetă neagră, mulată, din latex, cu un decolteu generos, completat de cizme negre cu platformă, fără toc.

Ea a fost aclamată de spectatori imediat, în timp ce la difuzor se auzea hitul solistei din 1998 "Strong Enough". După ce l-a îmbrățișat pe Olivier Rousteing, Cher a defilat pe melodia ei, în timp ce saluta mulțimea, în număr de 10.000 de spectatori, potrivit people.com

După spectacol, Cher și-a împărtășit pe Twitter gândurile despre această experiență inedită.

"M-am simțit cel mai bine pe scenă. M-am simțit grozav, spectacolul a fost probabil cel mai bun spectacol de modă pe care l-am văzut vreodată.", a fost mesajul transmis de artistă.

 

Peste 100 de modele, printre care Ashley Graham și Kristen McMenamy, au defilat pe podiumul de la Stade Jean-Bouin din Paris.

"Cher a fost un pionier îndrăzneț, un adevărat deschizător de drumuri, timp de peste șase decenii, fără să încetinească niciodată, trăgându-ne mereu cu ea, în timp ce mărșăluiește cu curaj înainte", a declarat Rousteing pentru presa internațională.

În luna iunie, celebra artistă a colaborat cu o altă casă de modă renumită, pentru o colecție capsulă în ediție limitată, inspirată de Pride, care a inclus un tricou, o șapcă de baseball și o pereche de șosete inscripționate cu "Chersace".

"Întotdeauna a fost visul meu să colaborez cu Cher și în sfârșit s-a împlinit!" a declarat Donatella Versace, directorul artistic al casei.

Poate te interesează și: Vești proaste pentru Shakira. Artista va fi judecată în Spania pentru fraudă fiscală

Cher are o carieră impresionantă în spate

Cher este o artistă care a dominat industria muzicii, filmului, televiziunii şi teatrului din Statele Unite într-o carieră întinsă pe durata a şase decenii.

Vedeta americană se află la un premiu Tony distanţă de dobândirea prestigiosului statut EGOT (câştigător de Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, n.r.), după ce a câştigat un premiu Emmy în 2003 pentru un episod special de varietăţi muzicale, un premiu Grammy în 2000 pentru cea mai bună înregistrare dance şi un premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal în anul 1988 graţie rolului jucat în filmul "Moonstruck", regizat de Norman Jewison, notează Agerpres. 

 Citește și: Sylvester Stallone și soția lui sunt din nou împreună, după ce au anunțat divorțul: „Au reușit să își rezolve neînțelegerile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel