Georgiana Saizescu, dorință de Crăciun: „Să fie văzut de cât mai mulți oameni și să ajungă la inima lor” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Actrița Georgiana Saizescu împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite profesionale și personale, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

SPECTACOLA: Cum te găsim în acest final de an?


Georgiana Saizescu: Acest final de an mă găsește puțin obosită dar super fericită, deoarece am călătorit prin tară să le împartășim oamenilor "VISUL", filmul nostru. Sunt mulțumită sufletește și recunoscătoare, că am putut învăța din toate experiențele pe care le-am trăit.

 


SPECTACOLA:  Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Georgiana Saizescu: 2023 a fost un an bun pentru mine... am învățat multe lucruri noi și am avut ocazia să particip la tot felul de evenimente artistice.

 

SPECTACOLA:  Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Georgiana Saizescu: Planuri și gânduri pentru următorul an sunt multe, acum voi vedea câte se vor realiza...Aș vrea să pot călători cât mai mult cu ai mei, să întâlnesc oameni faini cu care să construiesc proiecte frumoase pentru public și să reușesc să le duc la bun sfârșit. Cea mai mare bucurie pentru mine anul acesta a fost să-mi văd copii fericiți, visând și făcând ce le place  și anume jucând pe scenă și în filme. Este o emoție extrem de puternică, pe care o trăiește o mamă, emoție ce nu poate fi descrisă! Cea mai mare provocare era un concert de colinde cu orchestra, dar din păcate s-a anulat exact înainte din lipsă de fonduri.

 


SPECTACOLA:  Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Georgiana Saizescu: Dacă ar fi să premiez o persoană pentru anul care se încheie, aș împărți premiul și i-aș premia pe mama și pe tata. Dar nu numai pentru anul acesta, ci pentru toți anii de pană acum și pentru cei ce vor veni. Ei fac parte din echilibrul meu de zi cu zi și le mulțumesc pentru cum m-au crescut, susținut și încurajat ori de câte ori am avut nevoie. Le sunt recunoscătoare pentru toate sacrificiile lor de-a lungul timpului!


SPECTACOLA: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Georgiana Saizescu: Nu i-am scris Moșului, dar cea mai arzătoare dorință a mea, ar fi că filmul "VISUL" să fie văzut de cât mai mulți oameni și să ajungă la inima lor. Ca ei să vorbească despre el și să-i îndemne și pe alții să meargă la cinema să-l vadă. Este un film sincer și complex în care sigur se vor regăsi.

 


SPECTACOLA: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Georgiana Saizescu: Crăciunul îl voi sărbători cu familia, așa cum îmi este cel mai bine. De câte ori vin sărbătorile reușim să ne strângem, să povestim, să râdem și să cântăm împreună colinde, amintindu-ne cu drag și de cei pe care i-am pierdut fizic, dar sufletește sunt cu noi. Asta-i pansament pentru suflet! Revelionul îl petrecem cu prietenii ca de obicei.


SPECTACOLA: Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Georgiana Saizescu: Bineînțeles că ai mei sunt cei mai importanți meseni, dar la un moment dat mi-ar plăcea să sune la interfon Joaquin Phoenix, proaspăt sosit de la Hollywood, invitatul nostru special la masă de Crăciun, venit să discutăm despre următorul film istoric, pe care îl vom face, dar să ne și povestească una altă de pe la filmările recente.


SPECTACOLA: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?


Georgiana Saizescu: Crăciunul copilăriei era de poveste... Aveam tradiție împodobitul bradului cu mama și cu tata, ascultând colinde, după care venea în vizită bunica mea, care stătea ușă în ușă cu noi, să admire bradul și să ne laude cât de frumos l-am împodobit.  Apoi era partea cu colindatul... mergeam cu tată, cu prietenii lui cu care avusese formație și cu copii lor. Eram o super gașcă! Colindam două zile până după miezul nopții pe la toți prietenii lor din Pitești, să nu se supere cineva.... și toți ne așteptau care mai de care cu bunătăți de casă și bănuți pentru copii. La fiecare dintre ei aveam un repertoriu serios, cântam cam cinci, șase colinde la fiecare vizită. Atunci când era Ajunul și venea Moșul, mama îmi dădea de lucru tot timpul, să merg până la bunica, vis-a -vis și să îi duc diverse. În timp am învățat că ăsta era semnalul să eliberez livingul, să poată veni cadourile. Acum încercăm să păstrăm tradiția de a fi împreună, ori de câte ori avem ocazia și să trăim la maxim fiecare clipă.

 

 

Georgiana Saizescu, totul despre filmul VISUL - Întâlnire cu Arta / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel