Georgiana Lobonț, prima reacție după ce Mihai Trăistariu a inclus-o în topul cântăreților preferați: "Îl susțin de mică"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu și Georgiana Lobonț, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu și Georgiana Lobonț, instagram/colaj foto

Georgiana Lobonț a făcut primele declarații, după ce Mihai Trăistariu a recunoscut că este una dintre artiștii săi preferați. 

Georgiana Lobonț a făcut primele declarații, după ce Mihai Trăistariu a inclus-o în lista cântăreților preferați. Artistul s-a apucat de muzică de petrecere. 

Georgiana Lobonț, prima reacție după ce Mihai Trăistariu a inclus-o în topul cântăreților preferați

Artista a recunoscut că l-a apreciat și susținut pe Mihai Trăistariu, încă de când acesta a participat la Eurovision. Totodată, Georgiana Lobonț a mărturisit că nu ar spune „nu” unei colaborari cu artistul.

"Mă bucur să aud asta și îi mulțumesc că mă aflu printre preferații lui. Este sincer pentru mine o mândrie să știu că sunt apreciată de un om pe care eu când eram mică îl apreciam și îl urmăream la TV. Cu Mihai ne-am intersectat de mai multe ori la filmări în București și mi-a lăsat o părere tare bună. Este un băiat educat și manierat iar vocea clar o are la el mereu. Eu oricum l-am susținut de când eram mică, de acasă, cu familia, când a fost la Eurovision și de atunci mi-a plăcut.

Dacă vreodată, soarta ne scoate în cale vreo piesă bună care să ne avantajeze pe amândoi, cu mare drag sunt deschisă la colaborări", a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru Wowbiz.ro.

Mihai Trăistariu a recunoscut că, de cele mai multe ori, este rugat să cânte muzică de petrecere, motiv pentru care s-a gândit să facă propriul album cu muzică de petrecere. De asemenea, artistul a făcut și un top al artiștilor preferați de el.

"Aș cânta cu Theo Rose, cu Vlăduța Lupău și cu Georgiana Lobonț! "Oricine este potrivit. Am mai cântat eu și muzică populară cu Sofia Vicoveanca în duet, dar demult, la o emisiune. Am avut un duet cu Niculina Stoican. Am avut duet cu Nicoleta Voica, dar acestea au fost câteodată, în câte o emisiune și cam atât. Nu am nicio problemă să cânt cu nimeni. Am cântat și cu Adrian Minunea o melodie a mea la o emisiune, am mai fredonat așa pe la revelioane și cu Vali Vijelie și cu Nicu Paleru. Deci eu am mai tatonat terenul acesta și îmi place, iar vocea mea se pliază pe orice și nu îmi e rușine să cânt orice", a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.

Mihai Trăistariu, motivul pentru care s-a apucat de muzică de petrecere

"Eu am tot fost chemat în ultima perioadă la nunți și la botezuri. De aici pleacă tot. În general, eu am o piesă care este preferată ca dans al mirilor. Oamenii acolo mă întreabă dacă am muzică populară, dacă cânt muzică de petrecere, dacă mai bag o manea. Le-am zis ca manele nu bag, am mai cântat eu așa pe la câte un revelion, dar mai mult la caterincă și din toată chestia asta mi-am dat seama că se cere foarte mult muzică populară, colajele etno, horele și sârbele.

Așa am zis că ar fi bine să îmi fac un album al meu, am mai cântat eu așa câte o piesă, dar așa piese făcute pentru vocea mea nu am mai avut. Deja acesta este țelul, să scot un album sau poate chiar două de muzică de petrecere, macedonești, hore și sârbe. Deja am lansat două piese săptămâna aceasta", a declarat Mihai Trăistariu.

Citește și: Mihai Trăistariu, în doliu. Artistul e sfâșiat de durere: „Mă doare sufletul și mă înțeapă inima”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel