Georgiana Lobonț este însărcinată: „Rareș plânge” Artista, mamă pentru a treia oară

Data actualizării: | Data publicării:

Georgiana Lobonț anunță cu entuziasm că va deveni mamă pentru a treia oară, stârnind bucurie printre fanii săi. Cunoscuta artistă a împărtășit vestea pe rețelele de socializare, învăluind comunitatea sa într-o atmosferă plină de emoție și susținere. Detaliile despre sarcină au generat un val de urări de bine și entuziasm din partea fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să îl întâlnească pe cel de-al treilea membru al familiei Lobonț.

Cunoscuta artistă a făcut marele anunț recent, dezvăluind tuturor că se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Emoțiile sunt la cote maxime pentru vedetă, care își împărtășește bucuria cu toți fanii săi.

Georgiana Lobonț trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Cântăreața celebră a dezvăluit public, prin intermediul rețelelor de socializare, că va deveni din nou mamă. Deși a mai avut două sarcini, emoțiile sunt la fel de intense ca și în prima experiență și artista este extrem de încântată.

Artista a dorit să împărtășească tuturor fericirea prin care trece și este extrem de entuziasmată de minunea care va veni în viața sa. Georgiana a mărturisit că a fost uimită la aflarea veștii, dar a așteptat câteva zile pentru a se asigura că totul este în regulă. Va aduce pe lume cel de-al treilea copil și simte că este cu adevărat o eroină.

Nu îi vine să creadă

Cei doi copii ai cuplului sunt, de asemenea, extrem de fericiți că vor avea un nou frățior sau o nouă surioară cu care să-și petreacă timpul. Artista a vorbit de mult timp despre dorința de a avea un al treilea copil și și-a ținut promisiunea de a anunța imediat ce bucuria se va întâmpla, așa cum a și făcut acum.

„Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primii, primii care aflați când sunt insărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile.”, a spus Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Georgiana Lobonț și soțul său sunt extrem de fericiți după ce au primit vestea că vor deveni părinți pentru a treia oară. Cu bucurie copleșitoare, au împărtășit această veste cu fanii lor din mediul online, entuziasmați că familia lor se va mări cu încă un membru. Cu totul neașteptat, nu au avut niciodată în plan să mai aducă un copil în viața lor, mai ales că nu planificaseră nicio sarcină. Întârzierea menstruației i-a determinat să facă un test de sarcină chiar în drumul spre un eveniment important. Surpriza a fost imensă atunci când rezultatul a confirmat că a rămas într-adevăr însărcinată pentru a treia oară.

Simte că va avea un băiat

Artista a menționat că această a treia sarcină a venit într-un mod similar celei de-a doua, când a adus pe lume pe micuța Irinuca, într-un mod complet neașteptat. Irinuca, care până acum era mezina familiei, nu va mai fi acum.

Cel mai mare dor al artistei este ca micuțul sau micuții, în cazul în care vor fi gemeni, să fie sănătoși. În drumul lor spre Arad, pentru un eveniment următor, Georgiana Lobonț a dezvăluit că soțul său a fost cuprins de emoții și a început să plângă de bucurie. Toată familia este extrem de emoționată de această veste și așteaptă cu nerăbdare sosirea pe lume a bebelușului. Între timp, Georgiana se va interesa de o clinică și un medic specializat, deoarece urmează să participe la mai multe evenimente pe litoral în săptămâna următoare și dorește să fie monitorizată corespunzător pe parcursul sarcinii.

Simt așa că o să fie băiat și o să îl cheme Luca. Noi îl așteptăm pe Luca, așa credem, că o să fie un băiețel pe care o să îl cheme Luca. Atât sunt de bucuroasă că nici nu mai am cuvinte, nu îmi vine să cred. Ziceam Doamne ajută să se întâmple cumva să rămân însărcinată.(...) Nu am programat nimic, la întâmplare, exact cum a venit cu Irinuca, la întâmplare. Ne dorim un copil sănătos, că e fetiță, că e băiat, nu contează. Că sunt gemeni... sănătoși să fie. Deci nu îmi vine să cred. Rareș plânge, mergem spre Arad, că acolo cântăm astăzi și nu îmi vine să cred. Doamne, ce bucurie, ce binecuvântare. Eu acum am făcut testul, acum am aflat, de o oră. Mâine mă duc sigur la Constanța (n.r. va merge și la control), avem spectacole pe litoral marți și miercuri. Dacă o să găsesc o clinică, un medic bun, fac un sondaj pe Instagram. Toată lumea e bucuroasă pentru noi, ne trimite mesaje. Sunt convinsă că o să îmi recomande mămicile de acolo din Constanța o clinică bună și merg să văd că abia aștept”, a mărturisit Georgiana Lobonț.”, a spus artista, potrivit Wowbiz.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel