Gabriela Prisăcariu, ajunsă la capătul puterilor: ”Nu există cava mai crunt. A fost oribil”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram

Gabriela Prisăcariu a oferit noi informații despre starea de sănătate a fiul ei.

Gabriela Prisăcariu a ajuns de curând de urgență cu băiețelul ei la spital, după ce acesta nu s-a simțit deloc bine și a făcut o temperatură foarte mare. Vedeta a fost extrem de îngrijorată atunci, aflând ulterior că diagnosticul pus de doctori pentru Luca Tiago este un roșu în gât destul de sever. Acum, după ce s-a mai liniștit, soția lui Dani Oțil le-a oferit noi informații urmăritorilor ei, cu privire la starea de sănătate a băiețelului. Chiar dacă situația nu mai este la fel de gravă ca acum câteva zile, aceasta spune că bebelușul este în continuare sub observație. Per total, vedeta se arată a fi extrem de afectată de această perioadă, cuplul celebru trecând prin diverse greutăți.

„Deci nu există cava mai crunt ca atunci când bebelușul este bolnav. Doamne, pur și simplu m-am simțit neputincioasă când vedeam că suferă și nu puteam să fac nimic. A fost ceva oribil, acum se simte ceva mai bine. A fost o perioadă grea, cu Gălușcă, cu bebelușul, horror. Acum ne-am dezmeticit puțin. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere, inclusiv pentru cele cu Gălușcă.  În sfârșit a fost o perioadă în care nu am mai primit mesaje de hate, ceea ce este ceva, în afară de cele în care spuneați că bebelușul trebuie consultat înainte de vaccin. Doamna doctor l-a consultat, doar că roșul în gât cu debutase. A fost o coincidență nefericită, vaccin, dinți, roșu în gât, au dus la această temperatură foarte mare.”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Cu ce se ocupă în prezent Vlăduț de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce a fost înlocuit din cadrul matinalului

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au întors recent dintr-o vacanță de vis

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost plecați recent într-o vacanță de vis în doi, după ce emisiunea pe care o prezintă îndrăgitul prezentator a intrat oficial în vacanță. Aceștia au fost întotdeauna adepții vacanțelor petrecute peste hotare, iar de data aceasta cuplul celebru a ales ca destinație Coasta de Azur, Franța. Din dorința de a-și ține fanii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară, cei doi au postat diferite imagini din vacanța de cinci stele, unde răsfățul este la cote maxime. Se pare că nu toți urmăritorii au fost convinși de intențiile bune ale acestora și le-au adresat mai mult critici celor doi. În acest sens, Dani Oțil nu a mai rezistat atunci și a făcut o postare pe Instagram, în care a dezvăluit toate comentariile negative pe care le-a primit în aceste trei zile de vacanță.

„După trei zile de vacanță am aflat că:

- unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

- oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă

- dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el... așa aprig te ceartă doamnele acasă

- dacă alegi ieftin... ești sărac

- dacă alegi scump.. ești nenorocit.”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din RomâniaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel