George Simion, dezvăluiri neașteptate despre nuntă. Ce va face cu toată mâncarea rămasă: ”Avem și brânză de la nea Gigi”

Data publicării:
Sursa foto: George Simion, facebook
Descriere foto: Sursa foto: George Simion, facebook

George Simion a dezvăluit ce va face cu mâncarea care a rămas după nunta de sâmbătă.

George Simion a organizat o nuntă de poveste, unde toți românii au fost invitați. După marele eveniment, liderul AUR a rămas cu multe preparate și alimente, printre care și brânză primită de la Gigi Becali. George Simion a recunoscut că a fost nevoit să scoată din buzunar câteva mii de euro, dar este fericit că totul a ieșit fix așa cum se aștepta. Bărbatul a declarat la Antena 3 că a strâns suma de 72.000 de euro și că va trece acești bani în declarația lui de avere, așa cum este obligat de lege.

Ce va face George Simion cu toată mâncarea

După marele eveniment, George Simion a mărturisit că va duce toată mâncarea care a rămas la azile de bătrâni și centre de plasament pentru copii.

”Uite, avem și brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. O să ajungă acolo unde le e locul, la români, fiți alături de noi, noi suntem singurii care suntem alături de români”, a spus George Simion.

42 de nași și peste 10.000 de invitați 

Accesul celor peste 10.000 de invitați la nunta lui George Simion s-a făcut ca la festival, pe bază de brățară. ”Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris, joi după-amiază, George Simion pe contul său de Facebook. George și Ilinca au avut 42 de nași. 

Pentru cei care nu au cu ce să ajungă la nunta sa, Simion a anunțat că pune la dispoziție autocare. 

”În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris, din ce am vorbit cu organizatorii. Pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști. E ca un festival în are liber. Este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile. Iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit.

Festival cu mâncare gratis

Totul a fost dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort.  Lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic. Toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor. Nu sunt foarte mari cheltuielile. Sau nu așa mari pe cât par. Nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin. Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment. Iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați. Ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă” a spus  un consilier al lui George Simion, la RomâniaTV, potrivit DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel