George Simion, declarații controversate, la câteva zile de la nuntă: „Să vedem cât durează dragostea!”

Data publicării:
George Simion și Ilinca, foto Facebook
Descriere foto: George Simion și Ilinca, foto Facebook

George Simion a uimit pe toată lumea, dar și pe partenera sa, în urma unei declarații.

George Simion s-a căsătorit în urmă cu câteva zile cu Ilinca, o proaspătă absolventă de Drept, care este cu 13 ani mai mică decât el. Cei doi au avut parte de o nuntă ca desprinsă din povești, la care a participat un număr impresionant de oameni. Totuși, chiar dacă toți cei care au fost martori la cea mai importantă zi din viața celor doi ar fi zis că aceștia sunt făcuți unul pentru celălalt, iar dragostea este eternă, într-un moment de neatenție, liderul AUR a scăpat o vorbă, care nu a fost deloc de placul parteneri sale. Imediat după ce proaspeții căsătoriți s-au coborât din balonul cu aer cald, acesta a oferit o declarație ce poate fi înțeleasă în mai multe sensuri.

„M-am plimbat pentru prima dată! Așa e dragostea te ia pe sus, ca-n balon. Acum să vedem cât durează!”, a spus George Simion, pentru Click!.

Se pare că vorbele partenerului său nu au fost deloc pe placul Ilincăi, care, potrivit sursei citate anterior, l-ar fi tras imediat de braț pe acesta, când a auzit faptul că se îndoiește de povestea lor de dragoste.

George Simion și Ilinca au avut o nuntă ca în povești

George Simion a organizat o nuntă atipică, pentru care a scos din buzunar mii de euro. Acest lucru nu a rămas însă nerăsplătit, pentru că liderul politic a declarat ulterior la Antena 3 faptul că a strâns suma de 72.000 de euro în urma petrecerii grandioase. Și, pentru că a fost atât de multă mâncare,  printre care și brânză primită de la Gigi Becali, George Simion s-a hotărât să doneze toate alimentele rămase la azile de bătrâni și la centre de plasament. 

”Uite, avem și brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. O să ajungă acolo unde le e locul, la români, fiți alături de noi, noi suntem singurii care suntem alături de români”, a spus George Simion.

Phoenix, subiect de scandal după nunta lui George Simion. Politicianul a spus că trupa "are imnul AUR", dar este contrazis: Phoenix nu mai există din 1977. Interzic orice însuşire

42 de nași și peste 10.000 de invitați 

Și, după cum este normal, de la o nuntă nu puteau lipsi nașii. Se pare însă că George Simion și Ilinca nu s-au rezumat doar la o pereche de părinți spirituali, ci la 42. Meniul pe care liderul AUR l-a avut la marele eveniment din viața sa a fost unul românesc, reprezentat de grătare, dar și alte produse alimentare din zonă.

”În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris, din ce am vorbit cu organizatorii. Pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști. E ca un festival în are liber. Este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile. Iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit.

Totul a fost dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort.  Lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic. Toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor. Nu sunt foarte mari cheltuielile. Sau nu așa mari pe cât par. Nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin. Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment. Iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați. Ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă” a spus  un consilier al lui George Simion, la RomâniaTV, potrivit DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel