George Plumb a trecut mai departe cu 3 de „Da” la Românii au Talent. Ce nu i-a plăcut lui Dragoș Bucur: Andra are dreptate

Data publicării:
Românii au talent
Descriere foto: Românii au talent

Deși Dragoș Bucur nu a fost de acord cu performanța artistului, George a reușit să-și transmită povestea chiar și în publicul Românii au Talent.

„Am 25 de ani și stau de puțin timp în București. Aici lucrez ca barista și de fel sunt din Bușteni. Numele de scenă e ca cel de familie, adică Plumb. Am un cântec propriu, scris de mine. Viața mă inspiră să scriu și să cânt, că am trecut prin anumite lucruri. Acum 6 ani tatăl meu se îmbolnăvise, fix la o zi după majoratul meu. Când am fost la medic, i-au zis că inima funcționa la 20%. Asta ne-a afectat pe toți, mama a suferit atât de mult. Pentru că mama s-a chinuit atât de tare s-a îmbolnăvit și ea, iar acum îi susțin pe amândoi.

Când au părut problemele de sănptate ale părinților,a atunci am început să scriu mai mult și să cânt. E ca un colț al meu unde mă pot descărca. Muzica e portița mea de scăpare”, a spus George.

Ce a spus juriul

„La mine a ajuns toată emoția ta. Când își pui viața în melodie e încărcată de toate trăirile. Mi-a plăcut frazarea, și cum ai respirat. Bravo!”, a zis Andra Măruță.

„Tu îți spui problemele în muzica ta. Pe mine nu mă atinge acest fel de muzică, totuși; dar Andra are dreptate”, a zis și Dragoș Bucur.

„Mie mi se pare că e destul de curajos. Acest gen de muzică presupune suferință. Mie mi-a plăcut”, a conchis și Mihai Bobonete.

„Povestea ta, cel mai probabil, nu e unică. Cel mai frumos când compui muzică e să-ți imaginezi cum alți oameni se vor identifica cu povestea cântecului tău. Dau un singur exemplu: Nothing Else Matters, de la Metallica. Asta dacă vrei să vorbim despre succesul în muzică. Ai putea să-ți faci melodiile mai generale”, a zis și Andi Moisescu.

Juriul a acordat 3 de „Da”, cu Dragoș Bucur care nu a apăsat butonul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel