George Piștereanu joacă într-un film cu Samuel L. Jackson: „Am avut o scenă în care el mă elibera după ce mă capturase”

Data publicării:
George Piștereanu și Samuel L. Jackson. Pe platoul de filmare ”The Asset”, foto Instagram
Descriere foto: George Piștereanu și Samuel L. Jackson. Pe platoul de filmare ”The Asset”, foto Instagram

George Piștereanu joacă în filmul ”The Asset”, în regia lui Martin Campbell, și are parte de câțiva colegi extrem de faimoși:Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson.

The Asset” spune povestea unui hacker care dă o spargere de milioane de dolari, păgubitul fiind  un lider mafiot. Hoțul trebuie acum să se transforme într-un luptător pentru a putea supraviețui. 


 George Piștereanu le-a povestit fanilor de pe Instagram cum a fost interacțiunea de pe platourile de filmare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Pistereanu (@george_pistereanu)

De asemenea, actorul a vorbit, într-un interviu pentru PRO TV, despre cum a ajuns să joace în acest proiect și cum au decurs filmarile. 

 

 

”Vestea că am fost distribuit am primit-o cu aceeași emoție pe care o simt când primesc orice casting. Cu cât este mai important proiectul, cu atât mai bine, dar sentimentul este la fel. Putem spune că a fost o bucurie mai aparte deoarece știam că urmează să joc cu Samuel L. Jackson pe care îl îlntâlnisem anterior, prin 2012, în Franța. În film, am avut o scenă în care el mă elibera după ce mă capturase. Pentru mine a fost o bucurie și o onoare să joc alături de Samuel L Jackson. Era pe acolo și Maggie Q, urma să filmeze o scenă după mine. Niște oameni profesioniști, amabili, serviabili. Am același tip de relație și cu actorii români”, a declarat actorul pentru Pro TV. 

 

George Piștereanu face parte din generașia tânără de actori, dar cu un potențial fantastic. Actorul și-a făcut debutul în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”,  o dramă cinematografică din anul 2010 regizată de Florin Șerban după piesa omonimă de Andreea Vălean. Filmul a fost nominalizat pentru premiul Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin în 2010 și a primit la aceeași ediție Marele Premiu al Juriului (Ursul de Argint).  Filmul a adus 54.000 de spectatori în cinematografe în anul 2010.

 


George Piștereanu joacă rolul lui Silviu, un tânăr condamnat pentru furt la o pedeapsă cu închisoarea de patru ani. Cu câteva zile înainte de eliberarea sa, el ia cunoștință de revenirea mamei sale, care a găsit de lucru în Italia și intenționează să plece în acea țară și vrea să îl ia cu ea pe fratele mai mic al lui Silviu. El plănuiește să preîntâmpine acest lucru și în timpul pregătirilor face cunoștință cu tânăra asistentă socială și studentă la psihologie, Ana (Ada Condeescu), pe care el decide intempestiv să o răpească.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel