George Doca, invitatul săptămânii la Mi-Th Influencer

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Thea Haimovitz vă invită, duminică, 18 noiembrie 2023, la ora 11.00, să urmăriți emisiunea Mi-Th Influencer, la DC News și Spectacola. 

Invitatul acestei ediții este George Doca. Emisiunea va fi difuzată duminică, ora 11.00, pe DC News și Spectacola - Facebook și Youtube. Stați cu noi pentru a afla o mulțime de informații interesante.

Mi-Th influencer cu Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe

 

- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică! Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News, Spectacola, dar și pe DC News TV. 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience