George Burcea, transformare radicală pentru rolul din serialul Wednesday: „Mi se pare ireal că joc alături de Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Christina Ricci”

Data publicării:

George Burcea interpretează rolul lui Lurch în noua producție Wednesday, în regia lui Tim Burton, inspirat de serialul fenomen Familia Addams (1964).

George Burcea joacă într-un serial pentru Netflix, alături de frumoasa actriță Catherine Zeta-Jones, dar și de Luis Guzmán și Christina Ricci. Noul proieste este regizat de Tim Burton și a fost filmat integral în România.

Noul serial spune povestea lui Wednesday, mezina familiei ca merge la Nevermore Academy. Catherine Zeta Jones și Luis Guzman îi interpretează pe Morticia și Gomez, iar George Burcea joacă rolul lui Lurch, majordomul uriaș al familiei. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Serialul este centrat în jurul personajului Wednesday Addams, reprezentată de obicei ca un copil în filmele sau spectacolele precedente din universul familiei Addams, dar care acum este o adolescentă ce urmează cursurile unui liceu pentru excluşi, încercând să-şi controleze puterile supranaturale şi să se comporte conform vârstei.

 

George Burcea, transformare spectaculoasă


 „Este un proiect de suflet”, menționează George Burcea într-o postare pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Fostului soț al Andreei Bălan i se pare ireal faptul că a ajuns să joace alături de actori uriași. 

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, spune George Burcea .

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

 

Unde a fost filmat serialul 


Serialul a fost filmat integral în România, iar printre locații, telespectatorii pot recunoașteUniversitatea Politehnică, Gradina Botanică București, Palatul Cantacuzino Bușteni, Gara Sinaia, Casa Armatei București, Casa Monteoru, Bazinul Dinamo București.


„Am simţit că a fost scris pentru mine'', a declarat regizorul Tim Burton despre serialul ''Wednesday''


Cineastul Tim Burton păşeşte în lumea macabră şi supranaturală a familiei Addams cu un nou serial intitulat ''Wednesday''.


Producţie Netflix, serialul a fost lansat pe 23 noiembrie şi este centrat în jurul personajului Wednesday Addams, reprezentată de obicei ca un copil în filmele sau spectacolele precedente din universul familiei Addams, dar care acum este o adolescentă ce urmează cursurile unui liceu pentru excluşi, încercând să-şi controleze puterile supranaturale şi să se comporte conform vârstei.

Burton, cunoscut pentru melanjul de bizar şi fermecător în filme precum ''Edward Scissorhands'' şi ''Big Fish'', regizează primele patru din cele opt episoade ale noului serial.

''Am simţit că a fost scris pentru mine întrucât... m-am simţit ca ea când eram în liceu'', a declarat Burton pentru Reuters la festivalul de cultură populară Lucca Comics and Games desfăşurat în Italia.

''Sentimentul acela despre familie, şcoală, tehnologie, terapie, îmi este familiar... aşa că mi-a fost foarte uşor să mă identific cu toate aceste lucruri. Familia Addams a fost prezentată foarte bine din perspective diferite. Îmi place ideea de a mă focaliza pe Wednesday şi să o prezint ca adolescentă'', a mai spus cineastul.

Serialul abordează teme precum trauma şi sănătatea mintală, iar Wednesday, interpretată de Jenna Ortega, merge la psiholog - scene despre care Burton spune că sunt importante pentru el personal.


''Încă mai am probleme... mă simt foarte norocos... am o supapă, desenul sau regia de film, prin care exorcizez cumva o parte dintre aceşti demoni şi mă ocup de o parte din probleme '', a declarat Burton.

''Aşa că văzând-o pe ea.... şi felul în care face faţă situaţiei este un lucru important pentru mine''.

Din distribuţia serialului ''Wednesday'' mai fac parte Catherine Zeta-Jones şi Luis Guzman în rolul părinţilor lui Wednesday, Morticia şi Gomez Addams, iar Christina Ricci, care a interpretat personajul Wednesday în două filme din anii 1990, o interpretează pe profesoara Miss Thornhill.

Ricci a mai colaborat cu Burton la lungmetrajul ''Sleepy Hollow'', alături de Johnny Depp, un vechi colaborator al lui Burton.

Întrebat dacă ar colabora din nou cu Depp, care încearcă să-şi refacă cariera după procesul de defăimare intentat fostei soţii Amber Heard, Burton a spus: ''Dacă va apărea ceva potrivit, atunci desigur''.

''Nu am chestii de genul o să lucrez cu fosta mea soţie sau cu prietenii sau asta sau ailaltă... întrucât fac pur şi simplu lucruri pentru că vreau să le fac'', notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel