George Burcea a rupt tăcerea:„ Poliţia ştia acest lucru de la Andreea”

Data actualizării: | Data publicării:

George Burcea a vorbit despre presupusele probleme cu drogurile, de care a fost acuzat dar și despre episodul în care a trebuit să dea socoteală în fața poliției.

Are o relație frumoasă cu Viviana Sposub, a cucerit publicul prin apariția din emisiunea Ferma și nici nu ai spune că începutul lui 2020 a fost un scenariu de film de acțiune pentru George Burcea. 

Fostul soț al Andreei Bălan a rupt tăcerea cu privire la situația prin care a trecut la sfârșitul lunii februarie, când a ținut prima pagină a ziarelor, fiind acuzat de consum de droguri. Mai mult, actorul a fost băgat în mașina poliției, la acel moment și testat pentru consum de droguri. Actorul spune că, de fapt, toate acestea s-ar fi tras de la neînțelegerile pe care le avea cu fosta soție, Andreea Bălan, și că ea ar fi cea care l-a dat pe mâna poliției. 

”Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele.Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George Burcea pentru OK! Magazine. 


Potrivit actorului, acesta ar fi fost momentul care a produs ruptura finală dintre el și cântăreața cu care are două fetițe. Mai mult, el spune că nu drogurile ar fi fost problema în relația lor, ci atitudinea fostei soții. 

”Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mai spus George.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience