Genele false, ce trebuie să știi. Gianina Ilie: Cad oricum, și dacă avem extensii și dacă nu

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Sharon McCutcheon
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Sharon McCutcheon

Genele false sunt un nou trend în rândul doamnelor și domnișoarelor. Există câteva reguli importante de respectat atunci când acestea sunt aplicate.

Genele false se regăsesc într-o varietate de culori, mărimi și forme. Pentru că ne dorim să arătăm cât mai bine, cu efort cât mai puțin, în ultimii ani a luat având industria cosmetică. Genele false au devenit un accesoriu obligatoriu pentru o privire dramatică, seducătoare. 

Gianina Ilie, stilist de gene, a explicat la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV din ce sunt confecționate genele false și la ce trebuie să fim atente atunci când decidem să ne aplicăm aceste extensii. 

”Genele sunt făcute din mătase. Cele din păr natural nu sunt indicate pentru că atrag foarte multe alergii. Părul natural este mult mai greu de întreținut. Sunt foarte multe tipuri de gene false. Cele mai cerute sunt cele pe care le vrea clienta.

Se personalizează în funcție de ce își dorește fiecare, în funcție de niște criterii după care ne ghidăm, adică mediul în care ne învârtim, job-ul pe care îl avem, culoarea părului, forma ochilor. În fiecare an apare o modă, dar eu recomand să purtăm ce ni se potrivește. Moda cea mai favorită este ce ni se potrivește”, a precizat Gianina Ilie. 

 

Reguli de aplicare


Genele naturale cad după o lună de zile, aceasta fiind durata naturală de regenerare. Tot atâta timp durează și genele false. 

”Există reguli foarte stricte de care țin cont. În primul rând, mă ghidez după niște reguli de aplicare, ne ghidăm după genele naturale să nu le agresăm, să le păstrăm sănătoase. Extensiile de gene țin aproape o lună. O geană naturală trăiește aproximativ o lună. Genele noastre cad oricum, și dacă avem extensii de gene, și dacă nu avem. De aceea se numesc extensii, pentru că vin în continuarea genei naturale. Când geana naturală își termină ciclul de regenerare și cade, cade cu tot cu extensia de geană”, a mai spus stilistul. 

Stilistul a explicat că atunci când ne aplicăm gene false nu trebuie să simțim niciun discomfort. Există, însă, persoane care au alergii și în acest caz nu este recomandată aplicarea genelor false. 

”Genele false se întrețin foarte ușor. Doamnele și domnișoarele trebuie să țină cont de un singur lucru. Când aplicăm extensiile de gene, nu trebuie să simțim absolut nimic. Categoriile de adezivi sunt hipoalergenici, însă sunt persoane care au alergie la carbon. Toate conțin carbon și atunci este o senzație mai sensibilă”

 

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel