Gebriela Cristea, probleme de sănătate după ce și-a făcut manichiura singură: „Mâinile mele sunt foarte umflate. Mă simt groaznic”

Data publicării:

Gabriela Cristea a trecut prin momente de panică. Vedeta s-a ales cu o alergie severă în urma încercării de a-și face singură manichiura.


Prezentatoarea Tv a încercat să își facă unghiile singură, acasă, dar avut parte de o surpriză neplăcută. Mâinile au început să i se umfle și i-a apărut o eczemă pe picior.


Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie și acum plătesc. M-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu niște produse noi. Am încercat cu 24 de ore înainte pe 2 unghii și totul a fost ok. Aseară mi-am făcut unghiile și la mâna dreaptă și am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneți că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate.

Mă simt groaznic. Alergia s-a declanșat foarte repede. Am luat antihistaminice. Din păcate acum mi-a ieșit și ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea.”, a spus  Gabriela Cristea pe Instagram.

Din disperare, vedeta le-a cerut ajutorul fanilor, sperând că aceștia vor avea un leac pentru situația ei. 

„Sper să fiu mai bine și să mă refac până diseară. Am buricele degetelor foarte umflate și nu pot să fac absolut nimic. Să spăl vasele exclus, abia pot să fac ceva. Dacă mă puteți ajuta cu un remediu care să-mi amelioreze starea asta, v-aș fi mega recunoscătoare. Oricum diseară sunt tot la emisiune.”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel