Gazda „Wild Carpathia”, Charlie Ottley, interviu de excepție în Delta Dunării

Data publicării:
Jurnalistul BBC Charlie Ottley, foto Instagram
Descriere foto: Jurnalistul BBC Charlie Ottley, foto Instagram

Jurnalistul BBC Charlie Ottley a oferit un interviu EXCLUSIV pentru DC NEWS, în Șirnea, Delta Dunării, locația sa favorită.

„Am venit aici pentru că lucrăm la un nou film, «Dunărea sălbatică». Va dura o oră și va fi lansat pe Digi 24, Digi World și Digi Life în jurul Zilei Naționale și al Crăciunului. Vrem să arătăm lumii cu adevărat Delta Dunării; din filmările pe care le facem vom face un promo de un minut la BBC World News pentru a arăta tuturor țărilor din Europa, America sau Orientul Mijlociu cât de frumos este aici”, a transmis Ottley, în interviul cu Ioan-Radu Gava, jurnalist DC NEWS.

„Vrem să o promovăm cu adevărat, pentru că simt că Delta nu a fost promovată cum trebuie în trecut. A fost un obiectiv specific pentru noi să facem un documentar de o oră despre cele mai frumoase locuri de aici, despre obiceiuri și despre creații, oameni, peisaje, animale, biodiversitate... este unic!”, a adăugat el.

 

Citește mai multe pentru DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel