Garda de corp a lui Taylor Swift a plecat în Israel pentru a lupta împotriva Hamas: „Nu puteam să stau pe margine în timp ce familiile sunt măcelărite și arse de vii în casele lor”

Data publicării:
Captura video YouTube/ foto Facebook
Descriere foto: Captura video YouTube/ foto Facebook

Garda de corp a lui Taylor Swift s-ar fi întors acasă, în Israel, pentru a fi voluntar în cadrul Forțelor de Apărare israeliene, în plin război cu Hamas.

Garda de corp a lui Taylor Swift , care și-a câștigat faima online în timpul turneului "Eras Tour" al artistei din această vară, a postat duminică pe Facebook-ul său o fotografie în uniformă militară, cu mesajul , "Sunt alături de Israel... nu ar trebui să fie vorba doar despre faptul că o persoană stă alături de singurul și unicul stat evreu. Ar trebui să fie "Eu sunt alături de umanitate!!!".


"În timp ce o parte protejează copiii și bătrânii, cealaltă parte îi folosește pe aceștia ca scuturi umane", a scris el. "Va fi o insultă la adresa animalelor din întreaga lume să le numim "animale", dar acelea nu sunt ființe umane. Au ucis și au măcelărit familii în paturile lor, alături de animalele de companie ale familiei!!!! Și apoi au dat foc la case!!!! Încercați să vă imaginați că asta se întâmplă în propriul cartier, la vecinii de alături sau la o familie pe care o cunoașteți."


Jurnalistul israelian Eran Swissa de la "Israel Today" a dat vestea înrolării gărzii lui Swift și a declarat luni pentru Variety că acesta s-a născut într-un kibbutz din Israel, dar a lucrat în America.

@dailymail Taylor Swift’s security guard has returned home to Israel to fight Hamas terrorists - three months after he went viral for his protection of the famous singer #fyp #taylorswift #securityguard #bodyguard #protection #israel #palestine #hamas ♬ original sound - Daily Mail

 

Bodyguardul a adăugat pe Facebook: "Am o viață destul de grozavă în SUA... am o slujbă de vis pe care o iubesc, prieteni grozavi pe care îi numesc familie și o casă foarte confortabilă".


"Nu a trebuit să vin aici... Dar nu puteam să stau pe margine în timp ce familiile sunt măcelărite și arse de vii în casele lor!!!! Doar pentru că sunt evrei sau pentru că sunt israelieni."

El a continuat: "Nu stau aici doar alături de Israel și chiar stau aici!!! Stau aici cu umanitatea... nu fiți de partea greșită a istoriei!!! Nu stați pe margine și nu spuneți nimic... Stați alături de Israel, stați alături de UMANITATE!!!!!"


The Post a contactat reprezentanții lui Swissa și Swift pentru comentarii.

Cântăreața Taylor Swift nu a abordat în mod public conflictul din Israel.

Între timp, bărbatul despre care se zvonește că ar fi iubitul lui Swift, Travis Kelce, 34 de ani, de la Kansas City Chiefs, a preluat funcția de bodyguard al acesteia în weekend la New York.

În timpul ieșirii lor, se pare că artista  "i-a spus gărzii ei că poate să se dea la o parte, ca și cum ar fi preluat el de aici".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel