Un gândac a făcut senzație la Met Gala 2023. Insecta a oripilat, dar a și încântat invitații: „E mai bine îmbrăcat decât vedetele”

Data actualizării: | Data publicării:

Met Gala 2023, denumită oficial Gala Institutului de Costume 2023 este o expoziție anuală de obiecte vestimentare și care impune invitaților un anumit dress-code.

 

De data aceasta, jurnaliștii și vedetele de la fața locului au rămas mai mult impresionați decât indignați de prezența artistului cu șase picioare care pare a fi un gândac din specia gregară a gândacului german. Acesta locuiește în aglomerări compuse din mai multe familii, fapt impresionant deoarece „Gândacul-vedetă” și-a făcut apariția de unul singur sau, cum ar spune un influencer, că trăiește „open-minded” sau că nu se aliniază ideilor liniare ale societății.

Așa cum ne spune și scriitorul francez Alfred de Musset „ Actorii sunt foarte fericiti, ei au o glorie fara responsabilitate”, participanții la Met Gala 2023 s-au bucurat scurt de prezența „câștigătorului” întrucât momentul de glorie al acestuia nu a durat foarte mult.

„Este o viziune , este o legendă, este momentul”

Publicația Variety a reușit să fotografieze insecta în mediul natural al rasei umane, lucru pus sub semnul întrebării de anumite personaje.

După cum relatează și jurnalistul Philip Lewis: „Este o icoană, este o legendă, este momentul”, însă momentul următor este postată știrea uciderii „Gândacului-Vedetă” de către revista Variety: „Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că gândacul de la #MetGala a fost călcat în picioare. #RIP”

Din păcate, visele gândacului de a se întâlni cu clasa de elită a modei nu au avut sorți de izbândă, iar publicația Variety nu a putut identifica făptașul. Nu sunt alte informații cu privire la momentele imediat următoare.

Cei prezenți au urmat o procesiune de jelire a tinerei vedete.

Norocul participanților a fost Rihanna care a pășit hotărât pe scena aflată în haos, detronând, cel puțin prin prezență, gândacul suficient de norocos pentru a răpi admirația și privirile celor prezenți, dar insuficient de norocos pentru a se bucura de gloria acordată, potrivit nypost.

#RIPGândaculVedetă

Aici puteți viziona „Gândacul-Vedetă”: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel