Gala Premiilor Oscar are loc pe 11 martie. Unde va putea fi urmărită și care sunt vedetele ce vor comenta evenimentele în direct

Data publicării:

Lumea cinematografiei va lua parte luni, 11 martie, la cel mai important eveniment al anului: Premiile OSCAR.

Decernarea va fi transmisă în direct, de la ora 01:00 dimineața, exclusiv, pe VOYO. Interpretul de film Irina-Margareta Nistor alături de actorul, scenaristul, regizorul și producătorul creativ Anghel Damian vor comenta gala în direct. 

Cel mai important eveniment al cinematografiei din întreaga lume poate fi văzut, în exclusivitate, pe VOYO. Gala Premiilor OSCAR va fi în direct din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 11 martie, de la ora 1 dimineața, iar VOYO este singura platformă online din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral. 

Cine se află pe lista nominalizărilor

Anul acesta, lista nominalizărilor este dominată de producții care au impresionat publicul, dar și criticii de film la nivel global, printre acestea se regăsesc: Oppenheimer, Poor Things, Killers of the Flower Moon sau filmul cu cele mai mari încasări din 2024: Barbie. La categoria Cel mai bun actor în rol principal se luptă Bradley Cooper (Maestro), Colman Domingo (Rustin), Paul Giamatti (The Holdovers), Cillian Murphy (Oppenheimer) și Jeffrey Wright (American Fiction).

Trofeul pentru Cea mai bună actriță în rol principal va putea ajunge la Annette Bening (Nyad), Lily Gladstone (Killers of the Flower Moon), Sandra Huller (Anatomy of a Fall), Carey Mulligan (Maestro) sau Emma Stone (Poor Things). Cel mai râvnit premiu – pentru Cel mai bun film din 2023 este disputat de producțiile: American Fiction, Anatomy of a Fall, Barbie, The Holdovers, Killers of the Flower Moon, Maestro, Oppenheimer, Past Lives, Poor Things și The Zone of Interest. 

Cine va comenta în direct Gala

Irina-Margareta Nistor, interpret de film, va comenta și în acest an, gala de decernare a premiilor oferite de Academia Americană de Film: „Suntem în rând cu lumea! Pe VOYO se preiau Oscarurile, în direct, în noaptea de 10 spre 11 martie, după ce am vibrat și pentru Grammy. Aproape toate filmele au putut fi văzute și în Romania. Să ne alegem în gând preferații și să ne inspirăm cu ce-i la modă, în seara cea mai specială pentru cea de-a 7-a artă”, a declarat aceasta.

”Să fii la Oscaruri e poate dorința cea mai mare a fiecărui făcător de filme și seriale. Până când ajungem să stăm în primele rânduri, mă bucur măcar că am ocazia să le comentez. Prezența doamnei Irina-Margareta Nistor va face ca întâmplarea să devină și o lecție despre film, nu numai un eveniment monden”, a spus Anghel Damian. 

Pe 11 martie, abonații VOYO pot trăi emoția unei seri eveniment în cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel