Gabriela Prisăcariu, victima depresiei, după ce a născut: "Plângeam când nu mă vedea nimeni"

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, instagram

Gabriela Prisăcariu a recunoscut că s-a confruntat cu depresia, după ce a născut. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. În luna septembrie a anului 2021, cei doi au devenit părinți, pentru prima dată. Modelul a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume, Tiago. Soția prezentatorul TV a recunoscut că s-a confruntat cu depresia, după naștere. 

Gabriela Prisăcariu, victima depresiei, după ce a născut

Recent, soția lui Dani Oțil și-a deschis sufletul și a vorbit despre depresia cu care s-a confruntat, după ce l-a adus pe lume pe băiețelul său, Tiago. Frumoasa blondină a mărturisit că, deși trecea prin momente cumplite, a preferat să nu spună la nimeni și să plângă pe ascuns. 

„Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok'., a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru Ego.ro.

Gabriela Prisăcariu neagă că ar fi folosit o mamă surogat

De-a lungul sarcinii, Gabriela Prisăcariu a reușit să-și păstreze formele de model. Acest lucru a iscat mult controverse, iar cei din jur au acuzat-o pe blondină că a apleat la o mamă surogat. Soția lui Dani Oțil a negat vehement aceste zvonuri. 

„Nu am fost mamă surogat. L-am purtat aici în burtică și au fost și 20 de kilograme în plus. Deci sigur-sigur a fost la mine. Văd și eu că seamănă cu Dani, este leit el, mai ales când se încruntă, este Dani din cap până în picioare. Dar Dani este un bărbat frumos, deci nu am de ce să mă supăr. Sunt mândră că a ieșit și că seamănă cu el. Nu știu de ce nimeni nu mă crede, dar au fost 20 de kilograme. Medicul meu tot timpul, la fiecare control, îmi zicea să mă opresc pentru că erau prea multe. După un număr de kilograme poți să faci complicații. Ce-i drept am și știut să le ascund bine, adică nu m-am îmbrăcat mulat, am știut să le ascund. Am scăpat repede de ele, din prima lună, pentru că m-am stresat extrem de tare. Probabil a fost și o depresie acolo, pe care nu am vrut să o accept, și atunci kilogramele s-au topit', a mai povestit soția lui Dani Oțil pentru EGO.ro

Gabriela Prisăcariu, pe punctul de a se despărți de Dani Oțil

Chiar dacă acum formează unul dintre cele mai închegate cupluri din lumea mondenă, în trecut, Gabriela Prisăcariu povestește cum era pe punctul de a pune punct relației cu matinalul de la Antena 1. Aceasta își amintește cum prima vacanță a doi a fost un real eșec, iar ea era pe punctul de a-i spune complet „adio” tatălui copilului său. 

„Prima noastră vacanță în doi nu a fost una reușită. Și acum îi zic că dacă nu eram atât de departe noi nu am mai fi fost astăzi împreună, pentru că mi-aș fi dorit să mă întorc și să plec de acolo. Dar uită-ne că suntem împreună”, a dezvăluit Gabriela Prisăcariu, pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Videoclipul cu care Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele. Asta nu e frumusețe”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel