Gabriela Prisăcariu, moment neplăcut în miez de noapte: NU am știut unde să fug mai repede. Am ajuns în pivniță cu bebe în brațe

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisacariu, foto Instagram

De ce au ajuns Gabriela Prisăcariu și bebelușul în pivniță. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. După ce s-au căsătorit, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de curând și-au botezat și micuțul, pe Luca Tiago.

A fost primul Revelion în trei, de când au devenit părinți, așa că au decis să-l petreacă împreună, în locuința lor din Corbeanca. Un detaliu neplăcut le-a stricat puțin sărbătoarea, iar soția lui Dani Oțil a povestit totul pe rețelele de socializare, potrivit DC News.

Modelul a ajuns să se izoleze în pivniță împreună cu fiul lor, Luca Tiago, din cauza zmogotelor infernale produse de artificii și petarde. Gabriela Prisăcariu susține că a început să urască artificiile pentru că se auzeau destul de tare și l-au speriat pe micuțul ei.

"Primul Revelion cu un bebeluș, am stat acasă, a fost foarte mișto, nici nu ne trebuia mai mult de atât. Doar că a fost pentru prima dată când am urât artificiile. Și nu se mai terminau.

Nu mai vreau artificii, nu-mi mai plac, le urăsc. Și pentru că dormitorul nostru este la mansardă se auzeau foarte tare, așa că. Am ajuns în pivniță și stăteam acolo cu bebe în brațe, dar bebe s-a calmat imediat așa că la ora 00:01 eram în pat, dormeam", a mărturisit soția lui Dani Oțil pe Instagram.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel