Minodora, prima reacție după ce s-a spus că a fost hărțuită de Tavi Colen. Ce s-a întâmplat între cei doi: ”Era puțin insistent. M-am speriat”

Data publicării:
Minodora și Tavi Colen, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Minodora și Tavi Colen, sursa instagram/ colaj foto

Minodora a făcut primele declarații, după ce au apărut informații legate de ea și Tavi Colen, potrivit cărora,  în urmă cu mai mult de 25 de ani, cântăreața ar fi fost hărțuită sexual de către fostul membru de la Talisman.

Recent, Minodora a fost implicată într-un adevărat scandal, asta după ce au apărut informații conform cărora, în urmă cu 25 de ani, artista  ar fi fost hărțuită de către fostul membru de la Talisman, Tavi Colen. Artista a ținut să facă lumină în acest caz și a declarat că informația este una total eronată.

”E o știre total eronată, o știre care m-a dat peste cap vizavi de cuvântul viol. Mă deranjează că l-am sunat pe băiatul meu să-l întreb dacă m-a văzut la televizor, era speriat că cine e Tavi Colen, mi-a zis că cine te-a violat, mă deranjează foarte tare. Subiectul ăsta de care faceți vorbire acum e de acum 25 de ani și nu e nimic adevărat”, a spus ea la Acces Direct.

 

Cu toate astea, Minodora a precizat că la vremea respectivă Tavi Colen era un adevărat Don Juan și probabil că o plăcea pe artistă, însă ea era mult mai micuță, iar complimentele artistului au speriat-o. Totodată, artista a mărturisit că Tavi Colen era puțin insistent, însă nu a fost niciodată vorba de o hărțuire sexuală.

”Tavi fiind un Don Juan așa, un tip foarte frumos și plăcut de altfel poate m-a plăcut, dar în niciun caz hărțuire.

Tavi era puțin insistent cu faptul că mă plăcea eu m-am speriat, dar atât, nimic mai mult. E adevărat că m-am speriat, că am stat să mă liniștesc, iar ulterior Alin m-a ajutat cu un taxi să plec spre casă”, a mai spus Minodora la Acces Direct.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel