Gabriela Lucuțar a fost înșelată de fostul soț! Ce spune Adiță că i-a recunoscut vedeta: Dacă vine acum la tine...

Data publicării:
Youtube/theXclusive
Descriere foto: Youtube/theXclusive

Gabriela Lucuțar, zisă și „Regina Întunericului”, i-ar fi recunoscut lui Adiță că a fost înșelată de soț. Această presupusă mărturisire venea chiar înainte de divorț.

Adiță, făcând referire la un episod anterior din emisiunea sa, spune că „Regina Întunericului” a recunoscut adulterul produs de fostul soț - Romeo Constantin Lucuțar.

„Tu, în primul episod, mi-ai spus așa: Recunosc, m-a înșelat soțul. Dar l-am iertat, am mai dat o șansă și am spus... .

Tu îl mai iubești, ascultă. Tu încă mai ții la el, mai simți acolo ceva pentru el. Dacă vine acum la tine, de nu te bagi pe el. (…) I-ai mai da o șansă?”, i-a amintit Adiță Voicu „Reginei Întunericului”, invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”. 

Youtube video image

Nu neagă infidelitatea, dar spune realul motiv al divorțului

Ulterior, contactată de Click!, „Regina Întunericului” a refuzat să confirme sau să infirme afirmația de mai sus, zicând că nu vrea să discute pe acest subiect. Totuși, ea a precizat că nu au fost implicate terțe persoane în relația lor, dar și că infidelitatea (pe care nu o neagă sau confirmă) nu a fost motivul real al despărțirii.

„Nu vreau să mai vorbesc despre acel moment. Ceea ce pot să spun eu acum este că nici bărbații și nici femeile nu au fost implicați. Nu a fost infidelitatea motivul adevărat al divorțului. 

Pur și simplu, am constat că noi nu mai eram pe aceeași lungime de undă și, prin urmare, drumurile noastre s-au separat. 

Mie îmi este foarte bine așa. Eu sunt convinsă că, până la urmă, am luat decizia care trebuia, decizia corectă”, a spus Gabriela Lucuțar, pentru sursa menționată.

 

Cine este Gabriela Lucuțar, prietena Anamariei Prodan

Gabriela Lucuțar a revenit în lumina publică din România după o perioadă de absență. Ea a captat atenția fanilor atunci când s-a asociat cu Anamaria Prodan într-o nouă afacere, care a făcut senzație după o plimbare cu dricul.

În ciuda activității intense în afacerea cu pompe funebre, care i-a adus succesul, Gabriela Lucuțar gestionează și un salon de remodelare corporală, contribuind la veniturile sale considerabile. Ea este căsătorită și are trei copii, reușind să echilibreze viața profesională cu cea de familie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel