Gabriela David nu trece mai departe la Românii au Talent. Andra Măruță: Ar fi putut să iasă ceva foarte bun

Data publicării:
PRO TV
Descriere foto: PRO TV

Gabriela David a decis să-și urmeze visul la 39 de ani, după ce a ținut ascuns toată viața aproape talentul său la muzică.

Gabriela a venit cu încredere la Românii au Talent pentru a le demonstra juraților calitățile sale artistice. Deși nu a mers totul cum ar fi trebuit, ea s-a ales cu un „Da”, neavând deloc încrederea de sine știrbită din cauza răspunsurilor de la masa juriului.

„Mă numesc Gabriela David, am 39 de ani, sunt din Brăila și sunt make-up artist. Am venit să vă cânt. În familie., mai nimeni nu știe că eu cânt. Persoanelor cărora le-am spus că merg la Românii au Talent mi-au răspuns „Dar ce talent ai?”. Tatăl mi-a zis să nu merg, el nu știe că eu cânt, dar trebuie să fiu sigură ca s-o fac. Mama are o frică să nu facă Bobonete mișto de mine. Când voiam să fac o notă mai înaltă mi-era frică de vecinul meu”, a spus concurenta înainte de a urca pe scenă.

Ce a spus juriul

„Ar fi putut să iasă ceva foarte bun, timbrul nu-i rău, e din filmul ăsta. Melodia pe care ai ales-o e foarte faină, dar nu au ieșit toate notele”, a zis Andra.

„Partea bună e că am auzit că se mai face un sezon de Românii au Talent. Asta înseamnă că la anul poți veni lejer doar pe dans. Chiar și așa, o să fie nebunie. Noi îți mulțumim că ai fost pe la noi, te așteptăm la anul”, a zis și Bobonete.

„Cred că e o fată care nu e doborâtă de 3 de „Nu””, a mai adăugat Andra.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel