Tavi Clonda, despre diagnosticul pus de medici. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Se poate agrava”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Tavi Clonda a spus adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile de spate. Artistul a făcut mai multe investigații pentru a afla cu ce problemă se confruntă. Ulterior, soțul Gabrielei Cristea a început un tratament și, după mai multe ședințe de kinetoterapie, artistul și-a mai revenit, dar va trebui să facă multă mișcare în continuare.

Tavi Clonda, despre diagnosticul pus de medici

Tavi Clonda a precizat că nu a fost vorba de o hernie de disc în stadiu avansat, însă se poate agrava oricând, motiv pentru care trebuie să fie foarte atent. 

"M-a ajutat mult clinica la care am fost. Făcusem opt ședințe de fizio și de kinetoterapie și tot aveam dureri. Mi s-a spus să am răbdare, acum m-a lăsat. Trebuie să fac mișcare, altfel iar voi avea probleme.

Mușchii trebuie să fie încălziți. Nu a fost hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava. Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar, trebuie să am grijă.", a declarat Tavi Clonda, pentru impact.ro.

Și Gabriela Cristea a avut nevoie de îngrijiri medicale

Și soția lui, Gabriela Cristea, a avut nevoie de îngrijri medicale la sfârșitul lunii octombrie, chiar după ce și-a serbat ziua de naștere.

 "Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru mesajele de încurajare din acest weekend. Da, am fost bolnavă și tare tristă din cauza asta. Este a treia oară când fac colică renală în ultimele 4 luni, deci este îngrijorător. Acum sunt bine, pe tratament încă, dar nu mai pot continua așa la nesfârșit, pentru că în curând am să devin imună și la antibiotic.

După seria de tratament în curs am nevoie de o pauză, să se curețe organismul, și am să merg la investigații suplimentare. Am nevoie să fiu sănătoasă pentru mine și familia mea, am nevoie să fiu sănătoasă ca să-mi duc proiectele la bun sfârșit. Azi a fost prima zi fără febră și frison, prima zi în care am ieșit din casă și am început să mă simt din nou bine. Gândurile voastre mi-au dat putere și vă mulțumesc că mi-ați scris. Vă îmbrățișez cu drag!", a scris la acea vreme Gabriela Cristea, pe contul personal de Instagram.


Tavi Clonda, despre certurile cu Gabriela Cristea: "Ne închidem în noi, nu mai comunicăm"

Tavi Clonda a dezvăluit care sunt secretele ce stau la baza relației lor. Totuși, acestea nu funcționează chiar de fiecare dată, lăsând loc și anumitor divergențe. 

"E frumos când o relație durează, mai ales în timpurile acestea destul de dubioase. Simți că realizezi ceva constant și de lungă durată. Pentru a ajunge la performanță în orice, e nevoie de răbdare și consecvență.

Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața.

Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt.", a declarat Tavi Clonda, potrivit impact.

De la ce încep certurile între cei doi


De cele mai multe ori, certurile în cuplul celor doi pornesc din cauza stresului, dar și din cauza faptului că aceștia nu se organizează așa cum trebuie și își fac planuri diferite, fără să se sfătuiască între ei.

"În general, încep când suntem foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum ne ieșeau lucrurile, se legau, fără să le punem cap la cap. Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi. Apar discuții de genul: „Ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program

Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt.", a continuat soțul Gabrielei Cristea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel