Gabriela Cristea și Tavi Clonda, metoda inedită prin care le plimbă și educă pe fetițele lor. Cum se distrează și învață în acelaști timp

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, este un tată implicat în creșterea fiicelor sale, Victoria și Iris. Tavi reușește să fie prezent în viața micuțelor și să nu rateze momente importante. Într-un interviu, el a dezvăluit că preferă să fie un exemplu puternic pentru copii, evitând rolul de "polițist rău".

Tavi Clonda este extrem de implicat în creșterea celor două fiice, Victoria și Iris, pe care le are împreună cu Gabriela Cristea, de când a devenit tată. Chiar dacă are program de spectacole mai intens în weekend-uri, Tavi Clonda reușește să fie prezent în viața micuțelor și să rateze foarte puține momente importante. Într-un interviu, soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit că nu impune reguli stricte în parenting, ci preferă să fie un exemplu puternic pentru copii.

Petrec mult timp în vacanță cu fetițele lor

Victoria și Iris, cele două fetițe în vârstă de 3 și 5 ani, sunt extrem de fericite deoarece petrec mai mult timp cu părinții lor, Tavi Clonda și Gabriela Cristea, în timpul vacanței. Artistul a dezvăluit că în familia lor vara reprezintă cu adevărat o perioadă de vacanță continuă.

”Când ai piscină acasă e firesc. Îmi pare rău, dar sunt bronzat de vreo lună și ceva. Adevărul este însă că tund iarba, fac alte lucruri prin curte și de asta sunt bronzat. Dar am fost și vacanță, trebuie să recunosc. Am fost într-un complex de 5 stele din Bulgaria. Nu prea aveam noi încredere în Bulgaria, dar am fost într-o zonă foarte mișto. Am stat 5 nopți acolo cu toată familia. A fost foarte frumos. Și mai plecăm, mai avem încă două vacanțe vara asta”, a declarat Tavi, pentru ego.

Nu călătoresc singuri

Cei doi soți, Tavi Clonda și Gabriela Cristea, își petrec majoritatea timpului în familie în timpul verii, având puține ocazii în care călătoresc singuri pentru câteva zile, departe de casă. În general, deplasările lor sunt făcute împreună cu copiii, întrucât pun accent pe timpul petrecut în familie.

”A început să fie mai ușor cu fetele în vacanță. E mai greu din alt punct de vedere: supraveghere la apă, fug, pleacă, dar nu mai trebuie să stai non-stop cu ele, se joacă amândouă pe nisip și putem și noi să mai respirăm. Înainte, când aveam 5 minute îi mulțumeam lui Dumnezeu. Acum mai scăpăm câte jumătate de oră, o oră. Se culcă amândouă. A început să fie un pic mai ușor. De data asta am fost cu bunica pentru a avea și noi o oră-două de la 10 seara, împreună. Așa că le culca bunica. Dar acum în Grecia o să mergem fără bunică, doar noi, mă rog cu alte familii, cu copii și sperăm să fim ok”, a spus artistul pentru sursa precizată.

Le învață limba engleză

Având în vedere că în 2023 tot mai mulți copii vorbesc fluent limba engleză, chiar dacă nu este limba lor maternă, Tavi Clonda își dorește ca fiicele sale să se simtă integrate și să nu se simtă marginalizate în timpul vacanțelor în străinătate. Fiind foarte sociabile și reușind să-și facă rapid noi prieteni, Tavi Clonda își dorește ca ele să se bucure de experiențele lor într-o țară străină, fără a se simți excluse din cauza barierelor lingvistice.

”Le este cam suficient să se joace amândouă, dar la un moment dat Victoria se împrietenește un pic mai repede pentru că este un pic mai mare și găsește copii, Iris nu se supără prea repede, se joacă și singurică. Victoria și știe foarte bine limba engleză, Iris acum o mai ”rupe” așa un pic, învață de la surioara ei. Victoriei îi place foarte mult, mă moștenește să zic așa, și eu sunt un vorbitor de engleză. Chiar acum în vacanță am zis că o să vorbim numai în limba engleză, de pe drum am stabilit asta, dar când am ajuns acolo îmi vorbeau și mie în engleză. E simpatică rău.

Se îmbracă numai singure, inclusiv cu costumele de baie pentru pisicina de acasă. Mă și ceartă că nu le dau ce costume vor ele. Dacă o vedeți pe Iris cum e când își pune costum de baie din două piese. Mori. Așa că le-am pus costumele de baie într-o cutie și le pun să-și aleagă singure. Cu rochițele la fel, se îmbracă dimineață singure. Nu țin cont că stau în casă, dacă ele vor rochițe cu paiete îmi spun că așa au simțit, este mood-ul lor. Nu contează dacă este prea cald”, a mai precizat artistul.

Nu există un „ polițist rău”

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, este încântat de abordarea pe care au ales-o în creșterea fiicelor lor, mărturisind că până în prezent, nici el și nici soția sa nu au fost nevoiți să adopte rolul "polițistului rău" și să certe copiii.

”Polițistul rău chiar nu este nimeni din familie. În niciun caz bunica. I-am explicat eu mamei ce făceam eu la mamaie, la bunica mea, că făceam tot ce voiam. Sub supraveghere, dar tot făceam ce voiam. Și atunci a înțeles că rolul bunicii este să fie de acord. Părinții mai pot spune un ”NU”, dar buncii nu prea spun chestia asta. Nici Gabriela nu este polițistul cel rău, dar dacă depășesc o limită nu ridicăm tonul, dar suntem destul de autoritari și le spunem: gata, până aici.

Spre exemplu stau foarte mult pe telefon. În afară că au un program, le mai las un pic în plus, însă când le spun că ajunge ele înțeleg. Încerc să le explic de cele mai multe ori de ce nu este bine să facă un anumit lucru. Cum ar fi cu telefonul mobil că le strică ochișorii. De multe ori aruncă telefonul că îmi și vine să le zic să nu-l arunce așa tare că mâine îl vor iar. Atâta timp cât ești prezent în viața lor și observi toate lucrurile, și cele bune, și cele rele, poți să spui unde sunt limitele. Dar dacă tu nu ești acasă și ești plecat mereu atunci este destul de greu să faci lucrul acesta”, a încheiat artistul pentru sursa anterior menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel