Gabriela Cristea și Tavi Clonda, îngrijorați pentru fiica lor cea mică: „Nu știm ce să facem. Am vrut să sun la psiholog”

Data publicării:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, foto Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trec printr-o situație ciudată. Cei doi soți sunt îngrijorați de comportamentul fiicei lor din ultima vreme.

Mezina familiei își îngrijorează părinți. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt pur și simplu disperați și nu știu cum să procedeze, după ce au observat că micuța Iris a început să se dezbrace în timpul nopții.

'De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul', a povestit Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea nu este prea încântată de răspunsul medicilor și se găndește să apeleze la un psiholog pentru a afla de ce se comporta așa fetița. 

'Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții. Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși', a transmis și Gabriela Cristea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel