Gabriela Cristea, sfaturi pentru femeile care se vopsesc singure acasă: „Am învățat de la experți”. De ce nu merge prezentatoarea TV la un salon de înfrumusețare

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Facebook/Gabriela Cristea
Descriere foto: Captură video: Facebook/Gabriela Cristea

Gabriela Cristea le-a arătat urmăritorilor ei de pe rețelele sociale pașii pe care îi urmează atunci când se vopsește singură acasă. Prezentatoarea TV a spus și de ce recurge la această metodă și nu merge la un salon de înfrumusețare.

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele sociale, unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Prezentatoarea TV își ține tot timpul urmăritorii la curent cu ce se întâmplă în viața ei sau le oferă gospodinelor rețelele sale.

De această dată, Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii ei din mediul online pașii pe care îi urmează atunci când se vopsește singură acasă, pentru că nu întotdeauna este adepta saloanelor de înfrumusețare.

Gabriela Cristea, sfaturi pentru femeile care se vopsesc singure acasă

Și pentru că timpul ei este unul prețios și nu îi permită să să lase de fiecare dată pe mână stiliștilor, Gabriela Cristea își vopsește rădăcinile acasă și abia la 3 sau 4 vopsiri merge la coafor. De asemenea, vedeta se ocupă și de pensat singură, fără să apeleze la experți.

„Voiam să vă întreb cum stați cu îngrijirea. Aveți timp să ajungeți la coafor, vă faceți acasă, vă ocupați personal de vopsit, epilat sau manichiură? Eu mă pensez acasă. Astăzi o să îmi fac rădăcinile și mă gândeam să vă întreb și pe voi cum faceți. Pun 30 de grame. Am învățat de la experți pentru că aveam nevoie să îmi fac anumite lucruri acasă.

La mine e o chestiune de necesitate pentru că nu am timp. Merg o dată la 3, poate chiar 4 vopsiri la coafor. Atunci când vine vorba doar de rădăcini, știu să îmi fac și singură rădăcinile acasă. Am vopsea profesională acasă. Să vă faceți o rădăcină chiar nu e atât de complicat. Eu am învățat de-a lungul timpului că dacă nu vrei să fii în pană, atunci trebuie să ai toate ustensilele acasă. Prefer să mă fac acasă pentru că pot să îmi valorific timpul așa cum consider eu de cuviință.

Pot să nu mai am timpii aceia morți de dus și venit de la coafor pentru că statul în trafic ne omoară pe toți. În același timp, nici nu stau să își termine coafeza clientul pe care îl are în paralel cu mine ca să mă facă”, le-a spus Gabriela Cristea urmăritorilor ei din mediul online.

Citește și: Imagini rare cu Gabriela Cristea din tinerețe. Vedeta a făcut balet în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de un deceniu / Video

„Atunci când vă spălați pe păr după ce v-ați vopsit, să folosiți mănuși de protecție”

Cât timp vopseaua și-a făcut efectul, prezentatoarea TV a profitat de timpul rămas și s-a pensat. Un alt sfat important pe care l-a dat femeilor este ca atunci când se spală să folosească mănuși, pentru a nu-și păta mâinile și unghiile cu vopsea.

„Între timp, cât stau cu vopseaua în cap, băgăm împreună un pensat. Nu uitați că atunci când vă spălați pe păr după ce v-ați vopsit, să folosiți mănuși de protecție pentru că în felul acesta nu vă intră vopseaua sub unghii și astfel manichiura rămâne intactă. Acum doar mă usuc, apoi doar să îmi fac coafura pe care mi-o doresc și sunt gata. Important este să urmați toți pașii”, a mai precizat Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Citește și: Gabriela Cristea, rețetă de ciorbă de fasole cu afumătură, acrită cu oțet. Trucurile prezentatoarei: „Excelentă este”

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență la spital chiar în ziua în care trebuia să revină pe micul ecran. Cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Va trebui să stau în concediu medial”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel