Gabriela Cristea, scandal monstru cu fanii din cauza unei fotografii: „Așa nesimțire și prostie mai rar. Hai că te-am blocat”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Instagram

Gabriela Cristea a stârnit un val de reacții negative după ce a transmis un mesaj emoționant pentru fiica ei, Victoria. Ce i-au reproșat fanii?

Gabriela Cristea are două fetițe minunate, pe Victora și Iris. De când a devenit mămică, vedeta este tot timpul în jurul celor mici și este foarte emoționată și mândră de minunile ei. Atât ea cât și Tavi Clonda și-au schimbat total stiulul de viață, iar acum universul lor se învârte în jurul celor două fetițe. 


Victoria a trecut la grupa mijlocie, iar mama ei a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica ei pentru a le dezvălui fanilor cât de mândră este de ea. 


„Așa mândră sunt de iubita mea cea mare. A trecut la grupa mijlocie și e premiantă cu coroniță. Le mulțumim din suflet doamnelor educatoare care se ocupă cu atenție și drag de Victoria și Iris. Așa leșinată de drag și emoție nu am mai fost niciodată”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram. 


De aici până la un scandal monstru cu fanii a fost doar un pas. Gabriela a fost aspru criticată deoarece se laudă că fiica ei este premiantă la grădiniță. Urmăritoarele vedetei s-au împărțit în două tabere, cele care o criticau pentru postarea de mai sus și cele care îi înțelegeau sentimentul de mămică mândră și emoționată. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)


„De când sunt premianți copiii la grădiniță?”/ „Toți copiii au primit diplome și medalii la grădi ...chiar și la cele de stat...nu e nimic wow”/ „Doamne sfinte! Premiantă cu coroniță la grădiniță? Dar ce a făcut mai mult și mai deosebit decât alți copii? A desenat stând în cap?”, au fost doarte câteva dintre comentariile negative primite de Gabriela Cristea pe Instagram. 


Vedeta nu s-a putut abține și le-a dat o replică usturătoare fanilor. 


„Draga mea, așa au considerat doamnele educatoare să îi facă pe copii să se simtă apreciați și iubiți. Toți copiii au luat diplomă și coroniță, eu vorbesc în acestă postare despre bucuria de mamă. Mă rog, fiecare vede ce dorește. Eu văd partea plină și frumoasă a paharului. Eu nu îmi doresc să aibă fetele mele nu știu ce IQ, vreau doar să fie fericite și să profite de bucuria copilăriei, iar noi să ne umplem inimile de drag”, a fost mesajul vedetei. 

 

Citește și: Oana Radu, secretul pentru a scăpa de anxietate: „Pe mine m-a salvat de anxietate, de atacurile de panică, am fost în iad”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel