Gabriela Cristea nu scapă de criticile fanilor, care o acuză că-și editează excesiv pozele: „Ești de râs! Parcă nu știe lumea cum arăți!”

Data publicării:

Gabriela Cristea a fost, din nou, pusă la zid de către cei din comunitatea sa. 

Gabriela Cristea a ajuns din nou în vizorul fanilor, care nu sunt deloc mulțumiți de modul în care vedeta își modifică pozele pe rețelele de socializare. Aceasta a fost adesea criticată pentru faptul că nu ar arăta pe social media la fel cum este pe micile ecrane și că ar apela de foarte mult ori la filtre și la efectele speciale. Astfel, se pare că cei din comunitatea sa nu o iartă deloc și au taxat-o dur și de această dată.

„Ești de râs femeie! Parcă nu știe lumea cum arăți! La tv se umple fotoliu cu tine și aici ce să vezi, ești slaba.”

„Mai lasă photoshopul! Te-am văzut real și ești altfel, ca să nu spun cum!”

„Dacă ar arăta așa de slabă și în realitate fără photoshop dar de.”

„Ce trucaje.”

„Ești sub orice critică femeie! La ultima poză, cea în negru, modificările sunt grosolane! Nu vezi că ai capul mai mare decât șoldurile? Dacă tot ești obsedată de felul cum arăți, pune mâna și slăbește, nu mai băga în tine!”, au fost doar câteva dintre comentariile negative ale fanilor. 

VEZI și: Fiicele Gabrielei Cristea au debutat în muzică. Micuțele cântă alături de tatăl lor, în cel mai nou colind: „Nu au avut răbdare foarte mult”

Motivul pentru care s-a îngrășat

Gabriela Cristea recunoaște faptul că a acumulat câteva kilograme în plus, însă greutatea mai mare a venit după ce vedeta a apelat la diferite inseminări in vitro, pe care le-a făcut din dorința de a deveni mamă. Dacă până să nască, aceasta recunoaște că îi era extrem de ușor să scape de câteva kilograme în plus, acum, soția lui Tavi Clonda spune că îi este pur și simplu imposibil.

“Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și: Gabriela Cristea, criticată dur de fani, după ce a ales un brad decorat de designer: „Și unde mai e farmecul sărbătorilor?”

A apelat la diferite diete

De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a apelat la diferite diete, din dorința de a scăpa de kilogramele în plus. Astfel, în trecut, aceasta povestea care e dieta la care a apelat și care a ajutat-o la vremea aceea să atingă silueta ideală. 

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot. De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece. M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am și reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.”, spunea Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

VEZI și: „Nu i-am spus că plec cu fosta”. Detaliile neștiute de la începutul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel