Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a răbufnit în parcarea unui centru comercial: „Nici nu vreau să vă spun ce mi-au auzit urechile”

Data publicării:
Captură video: Facebook/Gabriela Cristea
Descriere foto: Captură video: Facebook/Gabriela Cristea

Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a răbufnit în parcarea unui centru comercial din cauza unor locuri de parcare.

Gabriela Cristea a mers într-un centru comercial din București, însă la scurt timp a avut parte de o experiență neplăcută. Deranjată cu unele persoane parchează neregulamentar pe locurile destinate pentru femeile gravide, precum şi pentru persoanele însoţite de copii cu vârsta de până la 5 ani, prezentatoare TV a răbufnit.

„Ce mă bucur de locurile astea de parcare, de parcă ar fi ale mele de acasă! Sunt multe acum și mi se pare normal să fie așa. La un moment dat, de sărbători, nu am găsit loc de parcare în tot mall-ul. A trebuit să parchez cu cei doi copii, care erau foarte mici, Victoria era puțin mai mare, dar Iris avea până în 2 ani, de abia mergea, undeva foarte departe în parcare și a trebuit să parcurgem toată parcarea pe jos până la intrare, cu cei doi copii atât de mici. La momentul respectiv nu erau aceste parcări realizate, care sunt fix lângă intrări în general. 

Am încercat să trec cu fetele prin toată parcarea și la un moment dat era să se întâmple ceva foarte rău pentru că șoferii erau extrem de nervoși și a fost foarte dificil pentru mine să trec prin parcare cu două fetițe foarte mici, pentru că șoferii mergeau cu viteză foarte mare prin parcare că așa știu ei. Așa cred ei că este civilizat și de bun simț”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a răbufnit în parcarea unui centru comercial

În timp ce mergea prin parcarea centrului comercial, prezentatoarea TV a văzut că o persoană a parcat pe un loc destinat pentru femei gravide, precum şi pentru persoane însoţite de copii cu vârsta de până la 5 ani, cu toate că în mașină nu se afla niciun copil. Gabriela Cristea a rămas dezamăgită și a luat imediat atitudine.

„Gabriela Cristea: Aveți copii cumva în mașină?

Persoana care a parcat neregulamentar: Nu.

Gabriela Cristea: Aceste locuri sunt pentru mama cu copilul sau pentru femeile gravide.

Persoana care a parcat neregulamentar: Venim repede înapoi.

Gabriela Cristea: Nu există veniți repede înapoi.

Persoana care a parcat neregulamentar: Sunteți de la miliție?

Gabriela Cristea: Nu, nu sunt de la miliție, sunt de la dreptul civic, sunt un om ca oricare altul. Nu este de bun simț să parcați pe un loc care ar trebui folosit de altcineva și nu de dumneavoastră. Eu doar atât vreau să vă zic. Restul ține de dumneavoastră”, a fost dialogul dintre Gabriela Cristea și persoana care a parcat neregulamentar.  

Te-ar putea interesa și: „Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă»”. Gabriela Cristea, sătulă de criticile legate de diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda

„Între timp eu am plecat, dar au venit bodyguarzi să discute cu acești domni”

„Nu toți oamenii înțeleg că sunt persoane care au nevoie de aceste locuri de parcare. Între timp eu am plecat, dar au venit bodyguarzi să discute cu acești domni. Am fost și m-am plimbat prin toată parcarea și nu sunt primii pe care i-am abordat, dar important e că mergem mai departe și încercăm să ne civilizăm”, a mai precizat Gabriela Cristea după dialogul avut cu persoana care a parcat neregulamentar.

„Avem legea 280/2023 care oferă prioritate gravidelor și persoanelor însoțite de copii, dar spiritul civic ne lipsește cu desăvârșire. Degeaba încearcă cineva să facă ceva constructiv pentru comunitate, dacă sunt unii care cred că șmecheria lor e mai presus de bunul simț elementar.

PS: cei pe care i-am filmat au înțeles imediat și și-au mutat fără discuții mașina, dar a fost un “șmecher” care nu prea le avea cu bunul simț. Nici nu vreau să vă spun ce mi-au auzit urechile”, a scris Gabriela Cristea în descrierea postării.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel