„Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă»”. Gabriela Cristea, sătulă de criticile legate de diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda

Data publicării:
Captură video: Facebook/Gabriela Cristea
Descriere foto: Captură video: Facebook/Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a răbufnit în mediul online, după ce internauții un criticat diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de aproximativ 10 ani, iar în anul 2015 s-au căsătorit. Prezentatoarea TV și soțul ei sunt doi părinți împliniți, având împreună două fetițe minunate, pe Victoria și Iris.

Gabriela Cristea, sătulă de ironiile legate de diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea are 49 de ani, fiind născută pe 26 octombrie 1974, în timp ce soțul ei are 44 de ani. Asta înseamnă că prezentatoarea TV este mai mare cu 5 ani decât Tavi Clonda. Chiar dacă diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor, au existat unele guri rele care au spus că prezentatoarea TV i-ar putea fi mamă soțului ei. Sătulă de comentariile legate de vârstă și de astfel de exagerări, vedeta a răbufnit pe rețele sociale.

„Vreau să discut despre diferența de vârstă între parteneri într-o relație, într-o căsătorie, într-o poveste de iubire. Am pornit acest video de la afirmația unei doamne, care habar n-are de capul și de viața ei. Mi-a spus că mi-am luat un copil să-l cresc, vorbind despre soțul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat câți ani am. Ulterior,  ne-am hotărât să pornit la drum într-o relație.

Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu. Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta noastră biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt. (...) Nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat care este mai mic cu câțiva ani decât mine. Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii. Cred că aveți o minte mult prea perversă  și nefericită ca să faceți astfel de afirmații sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani”, a povestit Gabriela Cristea.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, reacție dură, după ce a fost criticată pentru că vinde cozonaci: „Mă blamează pe mine pentru că muncesc”

„Oamenii au tendința, mai ales femeile, că ele sunt cele mai rele, să judece alte femei”

Prezentatoarea TV spune că femeile fac în general astfel de observații, susținând, totodată, că ele au cel mai des tendința de a judeca alte femei. Pentru ea, diferența de vârstă dintre ea și soțul ei nu are nicio relevanță, considerând că cifrele din buletin nu definesc calitatea unei relații. 

„Oamenii au tendința, mai ales femeile, că ele sunt cele mai rele, să judece alte femei pentru că sunt fericite și au tot ceea ce-și doresc, să le găsească un nod în papură. În cazul meu, au găsit diferența asta de vârstă, care mie nu mi se pare deloc semnificativă. Anii din buletin sunt ani din buletin și atât. Vârsta are legătură în felul în care te simți, cu felul în care alegi să te bucuri de viață sau să te întristezi ca fraierul. Viața e să te faci pe tine fericit și să aduci fericire celor din jur. Niciun bărbat nu a reușit să mă împlinească așa cum a reușit soțul meu, Tavi Clonda.

În momentul în care spuneți că este trântor, deși habar nu aveți cât de mult muncește Tavi într-o zi, că voi, cei care îl faceți trântor, nu ați putea să țineți ritmul cu el nici măcar o zi. În momentul în care îl jigniți pe el, mă jigniți pe mine. Degeaba îmi scrieți „Tu ești minunată, dar soțul tău....» E vorba de alegerea mea. V-aș ruga să-mi respectați alegerile cum și eu vă accept alegerile și le respect”, a mai declarat Gabriela Cristea în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel