Gabriela Cristea, marcată de perioada copilăriei: „Eu te-am făcut, eu te omor”. Vedeta își dorește o altă educație pentru fetele ei

Data publicării:

Gabriela Cristea a vorbit despre educația pe care își dorește să le-o ofere fetelor sale.

Gabriela Cristea se bucură în prezent de o familie unită și frumoasă, alături de Tavi Clonda. Cei doi au împreună și două fetițe pe care și le-au dorit mai mult decât orice, astfel încât încearcă să le ofere micuțelor tot ce își doresc material, dar și extrem de multă iubire. Acest lucru nu a fost neapărat valabil și în propria sa copilărie, povestește prezentatoarea TV, care spune că a fost adesea descurajată de părinți sau comparată cu alți copii.

„În perioada în care am fost noi mici exista și vorba aceea „eu te-am făcut, eu te omor”, „bătaia e ruptă din Rai” și așa mai departe și alte lucruri pe care încercăm și reușim, zic eu măcar în proporție de 80%, să nu le implementăm.”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unui podcast, potrivit click.

Citește și: Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a izbucnit în mediul online: „E rea, rea”. Ce reproșuri i-a adus Victoria mamei sale

A fost nevoită să-și dezvolte singură încrederea

Gabriela Cristea spune că a fost nevoită, de-a lungul copilăriei, să își găsească singură încrederea în sine și să învețe pe cont propriu că poate face anumite lucruri. Vedeta a trăit în generația în care părinții făceau adesea comparații între copii, indiferent de rezultatele pe care le avea propriul copil. Întotdeauna exista loc de mai bine, iar acest lucru era scos în evidență cu fiecare ocazie, dă de înțeles aceasta.

„Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură și să îmi găsesc singură resursele. Întotdeauna alții erau mai buni decât mine, alții făceau mai bine decât mine și erau exemplele alea: vezi a lui cutare de la etajul 3 e olimpic la matematică sau cutărescu, tu nu ești în stare.

Eu nu am să-i spun niciodată niciuneia dintre fetele mele că nu este în stare să facă ceva. Am să merg pe principiul, dacă tu crezi că poți, atunci cu siguranță vei putea.”, a continuat aceasta.

Citește și: Gabriela Cristea, rețetă simplă de zacuscă. Vedeta a învățat toate trucurile inedite de la soacra sa

Ce educație le oferă fetițelor sale

În schimb, Gabriela Cristea încearcă să fie o mamă cât se poate de înțelegătoare cu cele mici. Vedeta spune că le încurajează constant să facă lucrurile care le plac, iar în momentul în care ceva nu este în regulă, vedeta discută deschis cu ele, astfel încât să ajungă la calea de mijloc.

„Încerc să fiu deschisă, negociem. Și cu Iris se negociază la sânge, negocierea este... de zici că este vreun strateg de la Uniunea Europeană. Nu spun nu, dar nu spun nici da.Le las să-mi aducă toate argumentele, îmi aduc și eu argumentele și negociem undeva la jumătate.

Fetele mele știu că sunt frumoase și deștepte și că au potențial și pot să facă absolut tot ce își doresc, dar nu vreau să merg atât de departe cu treaba asta, pentru că nu m-aș dori să facă parte dintr-o generație de copii narcisiști cărora li se spune tot timpul «ești cel mai frumos, ești cel mai deștept, ești cel mai»... da ești, dar nu ți se cuvine. Nu este meritul tău că ești cea mia frumoasă, Dumnezeu te-a hărăzit așa. Tu trebuie să cultivi chestia asta și trebuie să-ți aduci și tu contribuția, nu pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață.”, a dezvăluit vedeta, în cadrul podcastului „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel