Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a izbucnit în mediul online: „E rea, rea”. Ce reproșuri i-a adus Victoria mamei sale

Data publicării:

 Gabriela Cristea a făcut publică o conversație neașteptată cu fetițele sale.

Gabriela Cristea încearcă să le arate fanilor constat pe rețelele de socializare atât aspectele bune din viața sa, cât și cele mai puțin „roz”. Vedeta este mămică a două fetițe, Iris și Victoria, pe care aceasta și le-a dorit foarte mult și pentru care a făcut sacrificii uriașe pentru a le avea, fiind nevoită să apeleze la inseminarea in vitro. Acum, însă, se pare că cele două sunt în etapa în care au păreri contradictorii asupra anumitor aspecte din viața de zi cu zi, iar în timp ce Victoria consideră că vedeta este o mamă bună, Iris este de părere că soția lui Tavi Clonda nu îndeplinește toate condițiile pentru a primi titlul de mămică perfectă. Aceasta și-a exprimat nemulțumirea într-unul dintre videoclipurile făcute publice chiar de către prezentatoarea TV. 

„Gabriela Cristea: Mămica ta e mămica rea, nu?
Victoria: Da!
Iris: Nu, e mămica bună!
Gabriela Cristea: Victoria, dar de ce ai zis că mămica este rea?
Victoria: Că nu ne ia dulciuri, nu ne ia ce vrem și bla bla bla.
Iris: Ba nu, e mămica bună, ne ia jucării și ne ia și dulciuri

Victoria: Tu ai dulciuri și jucării!
Gabriela Cristea: Deci, mămica este o mămică rea!
Iris: Nu, e bună!
Victoria: Ba e rea, rea, rea!”, a fost dialogul purtat de cele 3 în mediul online.

VEZI și: Gabriela Cristea, rețetă simplă de clătite cu ciocolată: „Avem nevoie de foarte puține ingrediente”. Modul de preparare la care apelează vedeta

Cum percep fetițele faima părinților săi

Când vine vorba de notorietatea de care se bucură ambii parteneri în spațiul public, Gabriela Cristea consideră că cele mici nu sunt atât de conștiente de acest fenomen. Micuțele își privesc părinții drept niște persoane normale, pe care însă le prezintă cu entuziasm în fața prietenilor săi.

„Fetele nu știu foarte multe lucruri despre ce înseamnă să fii persoană publică. E foarte drăguță Victoria. De exemplu, am fost la grădiniță acum ceva timp, pentru că am avut o activitate. Toți părinții au făcut cu schimbul, le-au citit câte o poveste copiilor la prânz și, când am intrat în grădiniță, Victoria a ținut morțiș să mă prezinte și a zis: „Ea este Gabriela Cristea, mama mea, să știți. Și toți copiii au sărit și au spus: „Da, știm, că am văzut-o la televizor.”,  a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva.

Citește și: Cum au ajuns Tavi Clonda și Gabriela Cristea în pragul despărțirii: "Suntem amândoi orgolioși. Eu am plecat la un prieten, ea a plecat singură"

Ce spune despre expunerea lor în mediul online

Cât despre expunerea copiilor pe rețelele de socializare, părerile persoanelor din acest domeniu sunt împărțite. În timp ce multe vedete refuză vehement să facă acest lucru, printre care Smiley și Gina Pistol, care refuză să-i afișeze fața micuței lor pe social media, Gabriela Cristea spune că acest lucru se întâmplă firesc, întrucât mare parte din activitatea lor se desfășoară în acest mediu. 

„Trebuie să mărturisesc că am avut momente când m-am gândit și eu dacă este bine sau nu este bine, dar până la urmă ele fac parte din familia noastră, din viața noastră, și asta înseamnă social media. Ele sunt expuse, oamenii le cunosc, avem și reality show-ul „Mămici de pitici, cu lipici, unde sunt prezente și ele, și par să aibă foarte mare succes, pentru că, în vara lui 2022, am fost la mare și, efectiv, au făcut baie de mulțime atunci când a venit vorba despre copii. Am ieșit pe faleză și nu mai reușeam să le scoatem de acolo.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Gabriela Cristea, afectată de comentariile fanilor, cu privire la kilogramele în plus: „Oamenii au tendința să judece fără să gândească”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel