Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 6 ani de relație. Ce mesaj i-a transmis artistul / FOTO

Data publicării:
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, sursa instagram
Descriere foto: Tavi Clonda și Gabriela Cristea, sursa instagram

Zi importantă pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cei doi împlinesc șase ani de relație. Cu această ocazie specială, artistul i-a transmis și un mesaj emoționant soției sale.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Aceștia au împreună și două fetițe minunate.

Ziua de 1 Mai este extrem de importantă pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cei doi împlinesc șase ani de relație, iar cu această ocazie specială, Tavi Clonda a postat o serie de poze din arhiva personală în care apare alături de soția lui Gabriela Cristea. Cântărețul a marcat aniversarea și cu un mesaj simplu prin care a celebrat uniunea dintre el și prezentatoarea TV.

„Noi, acum 6 ani în perioada când ne-am căsătorit! La mulți Ani, draga mea soție! #happyaniversary  @bygabrielacristea #6anianiversare #casatorie #mywife #married” a fost mesajul scris de Tavi Clonda în dreptul imaginii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

Nici Gabriela nu s-a lăsat mai prejos, astfel că a postat și ea o fotografie alături de soțul ei, în timp ce se aflau la munte. În dreptul fotografiei a ținut să-i transmită și ea soțului său un mesaj:

„Azi, 6 ani de când suntem căsătoriți...aproape 8 de când suntem împreună și două minuni. Aici este una din primele poze făcute împreună. @taviclonda #victorienii #bygabrielacristea”, a transmis, la rândul ei, Gabriela Cristea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel