Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Data publicării:
Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii
Descriere foto: Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea nu și-a putut stăpâni lacrimile. Durerea și grija unei mame pentru copilul ei au făcut-o să nu se mai controleze. 

Tavi Clonda și-a filmat soția în timp ce plângea în hohote în prima zi de grădiniță a fetițelor sale. Emoțiile și grija prezentatoarei TV au pus stăpânire pe ea și nu și-a mai putut controla lacrimile. A plâns în public, în timp de soțul ei încerca să o liniștească. 

 

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă”, i-a spus Tavi Clonda soției sale.

Maria Constantin, atac dur la adresa Gabrielei Cristea, în direct. Cătălin Măruță a rămas șocat

 

Toată întâmplarea a fost redată în emisiunea pe care cei doi soți o au pe Youtube.

 

În ziua în care a avut loc întâmplarea, vedeta a mărturisit pe Instagram că i-a fost extrem de greu să își lase fetițele la grădiniță. 


„Zi grea pentru mine, zi grea pentru noi ca familie. Am dus fetele la grădiniță. Greu a fost. Nu am dormit aproape toată noaptea șin Tavi s-a trezit pe la 5 dimineața. (...) A fost complicat, nu pentru ele, pentru mine”, a mărturisit Gabriela Cristea pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel