Gabriela Cristea, de urgență la spital cu fetițele sale. Care este diagnosticul, dar și regimul primit din partea medicilor

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea le-a povestit fanilor una dintre situațiile recente mai neplăcute cu care s-a confruntat.

Chiar dacă spera că se va bucura în liniște de acest weekend superb, în care temperaturile din termometre sunt mai degrabă unele de vară, decât de primăvară, inevitabilul s-a produs în familia Gabrielei Cristea, care a fost nevoită să ajungă de urgență cu una dintre fetițele sale la spital. Deși vedeta spune că nu este genul de mămică care să se alarmeze imediat, stările pe care le-a prezentat fetița cea mare au pus-o imediat pe jar, motiv pentru care și-a dorit să consulte sfatul medicului.

„Și cum eram noi bine așa și liniștiți și ne vedeam de sâmbăta noastră frumoasă, deodată ne-am trezit că Victoria care acum doarme, sărăcuța, a vomitat. Da…și știți cum sunt eu ca mamă? Pot să gestionez multe lucruri, inclusiv în momentul în care copiii sunt bolnavi, până și febra am învățat să o gestionez, bă da asta cu vomitatul…Și-atunci le-am urcat pe amândouă în mașină, că ce să mai stai și mă duc cu ele direct la spital.”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Citește și: „Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă»”. Gabriela Cristea, sătulă de criticile legate de diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda

Ce diagnostic a primit fiica vedetei

Imediat după ce a ieșit de la medic, Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor săi despre ce afecțiune este vorba. În continuare, vedeta i-a avertizat pe toți cei din comunitatea sa să aibă grijă, întrucât aceste probleme sunt extrem de răspândite în această perioadă.

„Să vedem dacă trebuie să-i dăm și lui Iris un tratament, poate trebuie să-l luăm și noi. (...) Suntem mai bine un pic (n.r. după consult), o să facem și tratamentul pe care ni l-a prescris doamna doctor.(…) Totul a fost bine, sunt de acord să ia și medicamentele până la momentul la care i-am citit Victoriei ce regim alimentar ar trebui să țină pentru acest enterovirus. Dragilor, aveți grijă că circulă acest virus și sunt destul de multe cazuri, așa că feriți-vă”, a continuat prezentatoarea. 

Citește și: Gabriela Cristea, reacție dură, după ce a fost criticată pentru că vinde cozonaci: „Mă blamează pe mine pentru că muncesc”

Regimul pe care trebuie să-l urmeze Victoria

În final, vedeta a dezvăluit și care este regimul pe care trebuie să-l urmeze fiica sa, pentru a se face bine, pe lângă tratamentul medicamentos. Astfel, Gabriela Cristea spune că micuței nu i-a convenit în mare parte lista primită de la medic, care conține, predominant, ceaiuri de plante, dar și diferite alimente uscate.

„Ne trebuie ceai de plante, mentă și sunătoare, sticskuri, covrigei, pâine prăjită, orez fiert, pilaf dietetic, supă de zarzavat, carne de pui și de vită, brânză de vacă, măr copt. A strâmbat din nas, o să mănânce doar carne.”, le-a explicat Gabriela Cristea fanilor săi.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea nu s-a oprit la cozonaci. Vedeta vinde și zacuscă. Cât costă un borcan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel