Gabriela Cristea, sfâșiată de durere. Au marcat-o vorbele unei vânzătoare dintr-o benzinărie: „S-a abținut că era la serviciu”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea, captură video Youtube/ Metropola TV
Descriere foto: Gabriela Cristea, captură video Youtube/ Metropola TV

Gabriela Cristea a avut parte de o experiență marcantă din partea unei simple femei de la benzinărie. Vorbele pe care i le-a spus în față au lăsat-o fără cuvinte pe Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, o prezență de lungă durată în televiziune, împărtășește o experiență specială cu fanii săi. Aceasta este activă și pe rețelele de socializare, unde își împărtășește frecvent gândurile și trăirile, având o comunitate fidelă. Recent, Gabriela a trecut printr-o întâmplare care i-a lăsat o amprentă puternică și a dorit să împărtășească acest moment cu toată lumea.

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Gabriela Cristea împărtășește numeroase experiențe și povești cu fanii săi. Recent, a avut o întâlnire neașteptată cu o femeie la un magazin de cafea, care i-a dezvăluit că a trecut printr-o suferință profundă și că Gabriela a devenit o sursă de inspirație în procesul său de vindecare.

Femeia a mărturisit că o urmărește pe Gabriela zilnic și i-a transmis un sincer mulțumesc pentru că își împărtășește și momentele dificile prin care trece. Acest aspect a fost esențial pentru ea, ajutând-o să meargă mai departe și să privească viața cu o perspectivă diferită. În urma conversației cu femeia din magazin, Gabriela a plecat încântată și împlinită, considerând că a reușit să aducă un sprijin real și o influență pozitivă în viața fanilor săi.

Cum a marcat-o experiența cu femeia de la magazin

Gabriela Cristea este recunoscătoare că sfaturile și gândurile sale au putut avea un impact pozitiv în viețile celorlalți. Această întâlnire a confirmat că împărtășirea experiențelor și momentelor dificile poate aduce speranță și inspirație celor din jur. Pentru Gabriela, aceasta este o împlinire și o motivare să continue să fie o prezență autentică și să ofere suport comunității sale.

„Dragilor, am avut parte de o experiență care m-a încărcat cu foarte multă energie. Am intrat azi într-o benzinărie și m-am dus la doamna de la magazinul de cafea și am schimbat niște amabilități, așa cum o fac de fiecare dată când mă duc acolo. De fiecare dată, schimb câteva cuvinte cu doamna care este foarte drăguță, trecută de prima tinerețe, dar este o femeie extraordinară, care părea să ascundă o suferință, dar până astăzi nu am știut despre ce este vorba.

Parcă încerca să-și facă curaj și să-mi povestească despre viața ei și astăzi mi-a zis: „Să știți că mă uit la videourile pe care le faceți pe Facebook și mă inspir foarte mult, pentru că mai am nevoie să fiu inspirată”. Recunosc că imediat după orgoliul meu a fost exacerbat și după mi-am dat seama că femeia ascundea o suferință și așa sunt eu, îi ascult pe ceilalți și fără să-i spun nimic ea mi-a mărturisit: „E greu să trăiesc singură după 30 de ani și nici măcar nu am putut să-l iert”, așa mi-a zis.

N-am știut ce să-i răspund inițial, pentru că nu-mi dădeam seama dacă bărbatul s-a dus la cele sfinte sau dacă pur și simplu, după 30 de ani a hotărât să plece de acasă. Deodată, lacrimile ei îi erau în ochi, dar s-a abținut că era la serviciu, dar ceea ce mi-a spus m-a umplut de energie și mi-a dat curaj să merg mai departe. Mi-a spus așa: ” Mă uit la videourile dumneavoastră, știu ce ați trăit în viața asta și am speranță în fiecare zi, pentru că mă agăț de orice lucru în lumea asta și mă face să mă simt mai bine că mă uit la dumneavoastră și mă uit la întâmplările pe care le trăiți și din toate lucrurile pe care vreți să le împărtășiți cu cei ca noi”. Dacă reușesc măcar o dată în zi să alin suferința în sufletul cuiva, să aduc un strop de bucurie în sufletul cuiva, o să continui să fac lucrurile astea, pentru că mă umple și pe mine de fericire să vorbesc cu voi și să-mi spuneți că v-am ajutat sau că v-am inspirat”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel