Gabriela Cristea, cadou neplăcut de ziua sa de nume. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Un ochi umflat! Este destul de dificil”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram

Gbariela Cristea a avut parte de un cadou neplăcut, chiar astăzi, de ziua ei. 

Printre cei care își sărbătoresc ziua de nume astăzi, se numără și Gabriela Cristea. Deși, ziua de azi ar fi trebuit să înceapă cu veselie, pentru vedeta noastră nu a fost așa, și asta pentru că s-a trezit dis-de-dimineață cu un cadou neplăcut. Mai exact, prezentatoarea TV a avut un șoc când a văzut că are un ochi umflat.

Gabriela Cristea, cadou neplăcut de ziua sa de nume

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii lucruri din viața ei. Și de data aceasta, vedeta le-a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, cu ochiul său. Prezentatoarea TV a mărturisit că s-a trezit cu un ulcior la ochi, de toată frumusețea. Totodată, Gabriela Cristea este de părere că această problemă a apărut după ce, noaptea trecută, s-a jucat cu fetița ei, care nu se spălase pe mâini. 

Prezentatoarea TV a fost nevoită să își anuleze toate planurile pe care le avea pentru această zi, pentru a se vindeca. 

„ Ce am primit de ziua mea??? Un ochi umflat !”, a scris vedeta în dreptul videoului postat pe pagina sa de Facebook.

„ Ce am primit de ziua mea? Un ulcior. Așa m-am trezit de dimineață, cu ochiul lipit. Am pus puțin de unguent cu antibiotic și sper să se rezolve, deși situația s-a înrăutățit deși mi se lipește și ochiul de la crema aia. Asta este, ce să facem? Mergem mai departe... Nu știu însă ce o să fac eu. Bine, eu știu că fetele mele pun mâna peste tot și își bagă mâna în ochi.

Ele se joacă atât de mult și nu țin cont de nimic. Cred că aseară m-am jucat, după ce m-am demachiat, m-am jucat cu Iris și probabil că nu era foarte curată pe mâini și probabil de aceea mi s-a întâmplat chestia aceasta. Nu dau vina pe ea, sărăcuța, mi se putea întâmpla de la orice și de la oricine. Ideea este cum scap eu de acest ulcior și cum fac să nu se umfle mai tare? Este destul de dificil în momentul în care ai probleme de genul acesta.E clar, m-am dat cu unguent, mă duc să mă mai culc o oră. Dacă nu pot să mă duc la înregistrări, nu pot să fac nimic, măcar să mă odihnesc, că e ziua mea .”, a explicat Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea, motivul pentru care s-a îngrășat în ultimii ani

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a primit mai multe critici vizavi de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultimii ani. Astfel, vedeta a decis să explice se se întâmplă cu organismul ei.

“Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine. Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și: Gabriela Cristea, criticată aspru pentru că-și editează pozele: „Ai vrea tu să fii așa. Te minți pe tine în primul rând”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel